Naslovna Featured Istaknuto Asfaltiran deo putnog pravca Vranovina-Polokce-Šaronje koji je obećao predsednik Vučić prilikom nedavne...

Asfaltiran deo putnog pravca Vranovina-Polokce-Šaronje koji je obećao predsednik Vučić prilikom nedavne posete Deževi

asfaltiran-deo-putnog-pravca-vranovina-polokce-saronje-koji-je-obecao-predsednik-vucic-prilikom-nedavne-posete-dezevi

 Asfalterske radove na putnom pravcu Vranovina-Polokce-Šaronje, koje je najavio predsednik Aleksandar Vučić prilikom nedavne posete ovom kraju, obišao je zamenik gradonačelnika Igor Novović sa saradnicima.

“Ove radove je najavio predsednik Aleksandar Vučić prilikom nedavne posete Deževi, a na zahtev meštana sela Vranovina, Polokce i Šaronje. Zato veliku zahvalnost dugujemo predsedniku koji je još jednom pokazao da vodi računa o svim građanima Novog Pazara pa i Deževske doline”, kazao je Novović.

On je istakao i to da ovaj put prolazi pored jedne od retkih fabrika na seoskom području što dodatno ima značaj za meštane kao i za sve građane jer se od sada ovim putem brže i lakše može doći do Golije. Marko Janić i Vujica Mijailović žive u ovom kraju i kažu da za meštane ovih sela i čitave Deževske doline ovaj putni pravac koji će za nekoliko dana biti u potpunosti asfaltiran, znači mnogo bolje uslove za život.

Do sada je asfaltirano preko 700 metara od planiranin 2km i 700 metara. Ostatak će biti završen ovih dana tako da će meštani konačno moći normalno da funkcionišu.

B.Veljović

Podeli

Exit mobile version