Naslovna Featured Istaknuto Asfalt stigao u ulicu Ruđera Boškovića

Asfalt stigao u ulicu Ruđera Boškovića

asfalt-stigao-u-ulicu-rudjera-boskovica

Asfalt su dobili i meštani još jednog kraka Ulice Ruđera Boškovića. Prethodno je u tom delu grada rekonstruisana je podzemna instalacija.

Bolje uslove za život dobili su i meštani kraka Ulice Ruđera Boškovića, koji su juče dobili asfalt ispred svojih domova.

Iako je građevinska sezona na izmaku, do Nove godine biće asfaltirano još nekoliko ulica, koje će se raditi u skladu sa vremenskim prilikama. Asfalt u decembru meštani nisu očekivali. Od ove zime njihov život biće lakši jer su kako kažu ovim radovima rešili sve infastrukturne probleme u njihovoj ulici.

Kako bi završili poslove na postavljanju asfalta u Ullici Ruđera Boškovića radnici su sinoć bili angažovani do kasnih večernjih sati. Gradilište su obišli gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac I njegovi saradnici, koji su zadovoljni kako je protekla ovogodišnja građevinska sezona, a koja će trajati sve dok to budu dozvoljavali vremenski uslovi.

Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović kaže da su u toku konsusltacije sa meštanima koji dolaze iz svih naselja u gradu kako bi zajedno planirali I narednu građevinsku sezonu.

Radnici su poslednjih dana angažovani i u Ulici Dese Milovanović gde su u toku pripremni radovi za asfalt, U Ulici Ive Andrića, na izgradnji kraka Hercegovačke na ulicu Ras gde je u toku i izgradnja potpornog zida, a radi se i u Ulici Dubrovačkoj 415. Radnici Javnog preduzeća za uređivanje građvinskog zemljišta rade na sanaciji makadmskih seoskih puteva.

Exit mobile version