Asfalt stigao i do meštana Pobrđa

Asfalt je stigao I do meštana Pobrđa. Ova ulica jedna je od mnogih koji su proteklih dana asfaltirane, a radnici su I danas bili anagžovani na više lokacija u gradu.

Ne skrivajući oduševljenje što je i do njihovih kuća stigao asfalt, meštani Pobrđa ističu da se, angažovanjem gradske vlasti uslovi za život​ ljudi u ovom delu Novog Pazara neverovatnom dinamikom menjaju na bolje. Kako kažu sve što su dogovorili sa predstavnicima gradske uprave u proteklom periodu je urađeno.

Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović I direktor JP za uređenje građevinskog zemljišta Mujo Šačirović posetili su meštane ovog dela grada.Hasanović je tom prilikom rekao da je asfaltiranje u Pobrđu, od izuzetnog značaja za meštane i kvalitet njihovog svakodnevnog života, što je kako kaže jedan od jasnih dokaza da  se odgovorno i efikasno rešavaju problemi i u najudaljenijim naseljima na teritoriji Novog Pazara bez obzira o kom delu grada je reč.

On je istakao da je u svim delovima grada – u seoskim ​ prigradskim delovima kao i u gradskom jezgru mnogo urađeno, ali i da su bolji uslovi za život građana u njihovim naseljima prioritet od koga gradska vlast godinama ne odustaje.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO