Naslovna Featured Istaknuto Asfalt prema vrtiću na Šestovu i od Trnave do Osoja

Asfalt prema vrtiću na Šestovu i od Trnave do Osoja

asfalt-prema-vrticu-na-sestovu-i-od-trnave-do-osoja

Prvi deo pristupnog puta vrtiću prema vrtiću Čarolija naselju Šestovo danas je asfaltiran. Uporedo je sređena I saobraćajnica od Trnave do Osoja.

Vrtić na Šestovu je izgrađen, opremljen, a završeno je parterno uređenje oko objekta. Asfaltiran je I prvi deo pristupnog puta prema ovom objektu, koji je izgrađen I opremljen po najsavremenijim standardima. Ostalo je još da se sredi komunalna infrastruktura, ali I da se postavi asfalt NA PUTU koji vodi do objekta. Novi vrtić Čarolija u naselju Šestovu imaće 150 mesta i njegovim otvaranjem će biti rasterećen vrtić Naše dete a I stvoriće se mogućnost za prijem većeg broja dece ovog naselja, koja će kako je najavljeno imati sve uslove za prijatan boravak.

Podsećamo izgradnju vrtića pomogli su Vlada Republike Srbije i resorna ministarstva.Radove na asfaltiranju puta prema vrtiću obišla je delegacija Grada Novog Pazara. Predstavnike Menadžmenta PU Mladost raduje što se radovi na izgradnji ovog vrtića privode kraju.

Uoredo asfaltiran je I seoski put od Trnave prema Osoju. Meštani, koji ovde žive iskazali su zadovoljstvo što uređenjem putne infastruktre imaju bolje uslove za svakodnevni život.

Podeli

Exit mobile version