BEOGRAD – Svi Arena Sport kanali, zajedno sa više od 60 dodatnih TV programa, od sada će biti dostupni svim korisnicima u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, BiH, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji putem nove aplikacije za pametne uređaje – Arena Cloud, saopštio je Telekom.

Kao “rešenje za sve Arene”, aplikacija korisnicima nudi ekskluzivan sadržaj, kompletnu ponudu TV kanala Arena C hannels Group, kao i sve serije u produkciji Telekoma Srbija i to potpuno besplatno u prva tri meseca korišćenja i bez ugovorne obaveze.

Kako je navedeno u saopštenju, Arena Cloud aplikacija namenjena je svim ljubiteljima kvalitetnog sportskog, serijskog, zabavnog i filmskog sadržaja i predstavlja revoluciju u dostupnosti i emitovanju televizije, kreiranu u potpunosti u skladu sa potrebama korisnika.

Lansiranje aplikacije koja je namenjena svim pametnim uređajima doprineće stvaranju još šire publike koja prati sport, naveo je generalni direktor Arena C hannels Group Nebojša Žugić.

“Prethodne dve godine predano radimo na tome da naši gledaoci uživaju u najboljem sportskom programu, a u našoj arhivi nalaze se svi legendarni sportski momenti protekle decenije. Zato mi je posebno zadovoljstvo što smo lansiranjem Arena Cloud aplikacije napravili još jedan korak napred u unapređenju svojih usluga i učinili naš program još dostupnijim široj populaciji”, istakao je Žugić.

Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe Vladimir Lučić kaže da će pokretanje Arena Cloud aplikacije definitivno imati veliki uticaj na postojeće tržište, kao jedinstveni servis koji će bogat i kvalitetan TV sadržaj učiniti dostupnim apsolutno svima, bez pravljenja razlike među korisnicima.

“Naše poslovanje zasnovano je na stalnoj primeni inovacija i najsavremenijih tehnologija, a zadovoljstvo korisnika za nas predstavlja apsolutni prioritet. Upravo zato, za sve njih smo pripremili još jedno iznenađenje – priliku da već sada pretpremijerno gledaju seriju Klan ekskluzivno samo na Arena Cloud-u, a čije zvanično emitovanje počinje 25. decembra na kanalu Superstar TV”, rekao je Lučić.

Preuzimanje aplikacije se obavlja jednostavno, putem Google Play Store-a ili Apple Store-a i može se koristiti na svim pametnim uređajima.

Na ovaj način, ekskluzivni prenosi Arena Sporta, kao što su utakmice Lige šampiona, Lige Evrope, Super lige Srbije i mečevi NBA i ABA lige biće dostupni fanovima sporta za gledanje uživo, u svakom trenutku i bilo gde da se nalazem, navedeno je u saopštenju.