Apple započeo proizvodnju 4.7-inčnog iPhone 7 modela

Prema navodima dojavljivača @OnLeaks, masovna proizvodnja 4.7-inčnog iPhone 7 modela započeta je u Pegatron fabrici. OnLeaks je takođe otkrio i da će Pegatron za ovu godinu proizvoditi samo 4.7-inčni iPhone 7 model. Model od 5.5 inča će biti sastavljan u Foxconnovim postrojenjima. Dojavljivač nije pominjao iPhone 7 Plus, što sugeriše da proizvodnja ovog modela tek treba da započne.

Dve kamere za iPhone 7 Plus?

Najnovije fotografije koje su osvanule na internetu pokazuju Apple iPhone 7 Plus uređaj, te potvrđuju glasinu da će telefon na svojoj poleđini imati dve kamere. Nedavni izveštaji su navodili da je Apple imao tehničkih poteškoća sa implementiranjem dve kamere na poleđini svog predstojećeg 5.5-inčnog fableta, ali ubrzo nakon toga su bili demantovani, što potvrđuje nova fotografija uređaja.

00c4eecb909f2d536161a6db22e197ea

Danas je objavljena nova fotografija Apple iPhone 7 Plus fableta, sakrivenim ispod zaštitne maske, koji izgleda skoro identično kao i prethodno objavljena fotografija fableta. Na samoj poleđini uređaja se može videti postavka za dve kamere fableta.

Ova fotografija navodno sadrži konačnu verziju telefona, koji će doći sa smart konektor portom. Izveštaj takođe navodi da bi iPhone 7 Plus mogao da ima podršku za bežično punjenje i da će doći sa baterijom od 3500mAh. Kako ima još tri meseca do zvanične objave Apple-ove nove serije, moraćemo da sačekamo još dodatnih informacija vezanih za novu postavku, kako bi smo imali nešto jasniju sliku o njoj.

Izvor: VR-zone

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO