Apple za iPhone 8 želi bolji displej od Galaxy S8

1264

Za Samsung Galaxy S8 telefon će biti neizbežno da se suoči sa jakom konkurencijom u vidu iPhone 8 telefona na jesen, iako nas tada već čeka i Note8. Tim Kuk i njegova kompanija vredno rade na razvoju novog telefona koji će biti najveći konkurent južnokorejskoj uzdanici – ili uzdanicama. Kako u saopštenju navodi analitičar UBI Research kompanije Jang Hjun-jun, Apple planira da nadmaši Samsung donoseći bolji OLED ekran za sledeću generaciju flegšip iPhone telefona.

Patently Apple poručuje da Jang ističe kako je Apple zatražio od Samsung Display-a OLED panel koji bi nadmašio onaj koji sam Samsung koristi za Galaxy S8. Panel koji Apple želi bi verovatno pokrio većinu prednjeg dela telefona. Poređenja radi, Infinity Display koji se nalazi kod Galaxy S8 telefona pokriva 83,6 posto prednje strane uređaja.

Južnokorejski mediji u odvojenim izveštajima navode da će Samsung sigurno proizvoditi i isporučiti displej panele za Apple-ov telefon, a kako bi osigurao da sve prođe kako treba, Samsung je angažovao brojne kompanije iz Južne Koreje kao što su Interflex, BH i Samsung Electro-Mechanics.

Izvor: Ibtimes