Naslovna Featured Istaknuto Apotekarska ustanova Novi Pazar organizovala besplatnu proveru šećera i pritiska

Apotekarska ustanova Novi Pazar organizovala besplatnu proveru šećera i pritiska

apotekarska-ustanova-novi-pazar-organizovala-besplatnu-proveru-secera-i-pritiska

Apotekarska ustanova Novi Pazar u saradnji sa farmaceutskom kućom Denta farm i patronažnom službom Doma zdravlja organizovala je akciju besplatne provere nivoa šećera i krvni pritisak. Odziv je bio dobar, a cilj je bio da se građanima pruži mogućnost da provere svoje zdravlje.

 

Građani sa kojima smo danas razgovarali kažu da su ovakve akcije od velike koristi. Zahvalni su radnicima Apotekarske ustanove Novi Pazar što sui m omogućili da i danas provere svoje zdravlje izmere šećer I krvni pritisak. U staroj gradskoj apoteci redovno uzimaju terapiju, koje uvek ima, a od stručnih farmaceuta, koji ovde rade dobiju i adekvatne savete.

Ovakva akcija organizovana je zbog interesovanja građana, koji su I danas u veklikom broju danas  došli da izmere nivo glukoze u krvi, provere krvni pritisak I dobiju savet šta da rade dalje.

Akcija je organizovana u saradnji sa famraceutskom kućom Denta farm, čiji predstavnici rado dolaze u Novi Pazar da daju svoj doprinos da akcija bude što uspešnije realizovana.

Ovo je peta akcija besplatnih provera nivoa šećera u krvi I pritiska, a I u ovoj pomogle su patronažne sestre Doma zdravlja.

Podeli

Exit mobile version