[poll id=”9”]

4 KOMENTARA

  1. Bismillah
    Selam i svakom treba da je jasno da su muslimani braca i da se pod hitno izmire ne samo njih dvojica nego svaki musliman bosnjak ko je god u bilo kojoj zamerci i nesporazumu mir je prijoritet svih prijoriteta i pozivam sve bosnjake da uzmu svoje u svoje ruke svoj ponos svoje dostojanstvo i neka bude ovo kraj svih nevolja bosnjackog naroda selam elhamdulilahi rabil alemin

  2. Kada Muftija bude samo muftija,a Tamoon samo vozac motokultivatora sa rotacijom, nece biti ni jednog razloga da se ne postigne jedinstvo svih gradjana. Za svadju je potrebno dvoje, a za mir je izgleda dovoljan racionalni i tolerantni Rasim. Aferim.

  3. Kao sto rece SZS – “a za mir je dovoljan Rasim”. A nesporazumi – lako ih je imati kad nekome nije cista savjest, kad taj neko sam radi svima drugima iza ledja, kao sto su radili i Zukorlic i Ugljanin – ista skola samo starija i mladja generacija. Pa onda obavezno im bude Rasim dezurni krivac, cisto da popune praznine u sopstvenim dramskim nastupima. Sramota!!! Eto to!!!
    Bez realnog i samokritickog sagledavanja, bez razboritosti i pozitivne energije u samom covjeku – nema pomirenja, svaka prica o izmirenju brace u islamu zvuci u suprotnom “limunadno”, nema pravog odjeka niti dugotrajnog rezultata.
    A sigurno je jedno, Rasimova sirina duha i razboritost nece izostati ni sad, u povodu bilo kakve tzv. inicijative za pomirenje.

Comments are closed.