Utorak, 17 Maja, 2022
NaslovnaSandžakNovi PazarAnketa : Da li Muamer ef. Zukorlic treba da podnese ostavku?

Anketa : Da li Muamer ef. Zukorlic treba da podnese ostavku?

[poll id=”4”]

 

RELATED ARTICLES

12 KOMENTARA

 1. bojimse dase mi ne poubijamo kad budemo stvarno svatili konamje bijo muftija toko godina staje sve radijo kozna dalije uopste musliuman taj zukorlic

 2. Koliko vidim vecina od njih glasa za DA.
  Bravo ljudi!
  A muameru ako zeli da se spasi bolje bi mu bilo.

 3. Kako ste samo kratkovidni! i ovo malo muslimana što je ostalo sjedinjeno žele razjediniti, a vidim vi nasjedate, vi podržavate njihove planove! Otvorite oči muslimani, stanite zajedno u saffove, ne dozvolite da nas opet razjedine, ne dozvolite da nam se opet uvuku u naša redove, naše kuće, naše porodice! Jer ako se opet uvuku ponovit će se Srebrenica, jer mi Bošnjaci zaboravljamo, izvršeno je 10 genocida nad nama, kad god smo zaboravili to, došao je novi da nas podsjeti, da nas podsjeti da nas mrze, da neće stati dok nas ne unište. A vi im pomažete!

  • Uslov za jedistvo bosnjaka je da Muamer Zukorlic podnese ostavku sa svih funkcija!
   Najvece zlo koje se moglo desiti bosnjacima dvadesetog stoljeca je Muamer Zukorlic.
   Samo da ga Allah dz.s. sputa pa da mu ne vidimo vece zlo!

 4. SVA TROICA LIDERA SU U DATOM VREMENU DOSTA DOBROG DOPRINELI BOSNJACIMA I SANDJAKU…I ZATO STO MEDJU NJIMA POSTOJI RASKOL KOJI HIM SE REDOVITO PODMECE OD STRANE BEOGRADA SADA TREBA POMOCU ANKETA DISKREDITOVAT BILO KOJEG OD NJIH.OVA ANKETA A I BILO KOJA DRUGA ANKETA U VEZI DRUGA DVA LIDERA JE RAZBIJACKOG KARAKTERA… TREBA RADITI NA NJIHOVOM ZBLIZAVANJU A NE BACAJUCI KLIN MEDJU NJIMA !!! JEDINO NAS SLOGA I JEDINSTVO MOGU IZVADITI IZ GLIBA U KOJI SMO UPALI !!!

 5. Allah nam je poslao Knjigu sa propisima svog programa,pa tesko svima ko se ne povinuje Njemu,a za licemere i ljigavce u tom programu je predvideo samo dno u Dzehenemu iz kojeg nece nikada izaci-lijepe li nagrade za sve one koji se u svemu ovome prepznaju!

 6. Ene, kad brze poraste ova anketa, malopre bi isto 239 da i 239 ne, sad od jednom 800 da. 🙂

  Koji ste kraljevi, a naa lazima se ne dobija bitka, bitange jedne.

  • Došlo je do tehnicke greske prilikom kopiranja, Anketa je vracena kako je bilo pre 10 min. Hvala što nas pratite.

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO