Analitičari: iPhone 7 stiže uz 3GB RAM-a, Lightning-To-3.5mm port

1399

Apple nije kompanija koja je baš poznata po veliki nadogradnjama svojih novih telefona (kao što je na primer prelazak sa četvorojezgarnih na osmojezgarne procesore i slično). Kompanija je sa iPhone 6s modelom donela 2GB RAM-a (skok sa 1GB sa prethodnog modela), a iPhone i do danas ima dvojezgarni procesor.

Međutim, analitičari kompanije Deutsche Bank, sugerišu da će ovogodišnji Apple iPhone 7 imati 3GB RAM-a. Nije bio veliki broj onih koji su očekivali povećanje RAM-a tokom ove godine, ali ukoliko je ova informacija tačna, korisnici će sigurno dobro prihvatiti ovu promenu.

Izveštaj takođe pominje i da će Apple isporučivati iPhone 7 uz Lightning-to-3.5mm dongle. U vezi sa ovom temom bilo je dosta različitih, a ponekad i kontradiktornih informacija u prošlosti. Neki su sugerisali da će se pojaviti bundle adapter, dok su neki pominjali i nove Lightning EarPods slušalice.

Evleaks: iPhone 7 stiže u nedelji nakon 12. septembra

Do sada smo već znali da će predstojeći Apple-ov iPhone 7 telefon biti predstavljen tokom septembra, ali nam sada pouzdani nalog evleaks (iza koga stoji bivši urednik Engadgeta Evan Blaz), daje preciznije informacije u tom pogledu.

Kako je naveo Evan, ovogodišnji iPhone 7 će stići u nedelji koja počinje 12. septembra, iako još uvek nemamo potpuno precizan datum objave. U slučaju da ste propustili dosadašnje izveštaje, kompanija iz Kupertina sprema tri iPhone telefona za ovu godinu – regularni iPhone 7, veću Plus varijantu i iPhone Pro koji će se odlikovati podešavanjem sa dve kamere.

Međutim, @evleaks nam ponovo sugeriše da će biti svega dve varijante telefona, što nam ukazuje na to da će biti ili Pro ili Plus varijante, ali ne obe.

Izvor: Ubergizmo