AMSS: Mokri kolovozi i radovi usporavaju saobraćaj

Na putevima u Srbiji vozače danas očekuju mokri kolovozi i kiša povremeno, jak vetar i magla uz smanjenu vidljivost pored reka, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).  Poseban oprez savetuje se vozačima kamiona i autobusa na mostovima, nadvožnjacima i u tunelima zbog vetra sa udarima do 90 kilometara na čas u košavskom području i na jugu Banata.

Zbog radova na delu autoputa od petlje Sremska Mitrovica do petlje Ruma u smeru ka Beogradu do 12. oktobra za saobraćaj će u toku dana biti zatvorena vozna i saobraćajna traka, a vozila će biti  reusmerena u preticajnu traku.

Od danas do 29. oktobra od 7.00 do 17 časova u naselju Rušanj na Ibarskoj magistrali u smeru ka Čačku saobraćaj će biti preusmeren u brzu saobraćajnu traku dok će desna krajnja traka biti zatvorena zbog radova na sanaciji klizišta.

Do 17. oktobra zatvorena je petlja Požarevac na autoputu Beograd – Niš u oba smera, a vozila su preusmerena na petlje Smederevo i Kolari, dodaje se u saopštenju AMSS-a.

Prema izveštaju AMSS-a jutros od 6.00, na graničnim prelazima nema zadržavanja ni putničkih ni teretnih vozila, osim na Gradini gde teretnjaci čekaju tri sata na izlaz iz zemlje.

Autor: Novinska agencija Beta

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO