Amina iz Novog Pazara inspiriše dobrotom i briga o psu lutalici / Video

Amina iz Novog Pazara je mlada i strastvena animalna aktivistkinja koja se brine o psu lutalici koji je bolestan. Ovaj pas je našao sklonište u centru grada, gde ga Amina svakodnevno hrani i brine o njegovoj zdravstvenoj situaciji. Amina se bori protiv sistemskih problema koji dovode do zanemarivanja životinja, kao što su nedostatak odgovarajuće infrastrukture i podrške za zaštitu životinja.

Amina je jedna od retkih ljudi koja se aktivno zalaže za prava životinja i nastoji da osnaži zajednicu u Novom Pazaru kako bi se fokusirali na zaštitu i zdravlje pasa lutalica. Ona veruje da svako može da doprinese, bez obzira na to koliko malo to može da izgleda, kroz jednostavne akcije poput hranjenja pasa na ulici ili pružanja podrške organizacijama koje se bave zaštitom životinja.

Aminin rad u centru Novog Pazara je primećen od strane mnogih ljudi, a njena želja da pomogne psu lutalici je inspiracija za mnoge. Ona želi da pokaže da se ljubav i briga prema životinjama može prenositi sa jedne osobe na drugu, stvarajući lanac dobrote i podrške u zajednici. Amina veruje da ako svako uradi svoj deo, moći ćemo da učinimo svet boljim mestom za životinje.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO