Ambasador Indonezije posetio Novi Pazar VIDEO

Novi Pazar – Novi ambasador Indonezije u Srbiji, Harry Kandou, posetio je Fondaciju hadži Nadžije Karabegović Agušević u Novom Pazaru u nameri da se lično upozna sa radom ove humanitarne organizacije sa kojom Ambasada Indonezije ima uspešnu saradnju. Prilikom posete ambasador je najavio da će na račun Fondacije uplatiti određena finansijska sredstva.


Nastavljajući praksu svog predhodnika i novi ambasador Indonezije u Srbiji, Hari Kadou, dao je punu podršku humanitarnoj Fondaciji hadži Nadžije Karabegović Agušević.

‘’Ovo je prva moja poseta i mogu da vam kažem da nosim jako pozitivan utisak o Hadži Nadžijinoj fondaciji. Veoma cenim i podržavam njenu humanu misiju pomoći čovečanstvu i siromašnima. Nadam se da će pod rukovodstvom gospodina Aguševića ova fondacija se dalje razvijati, i ubeđen sam da će imati veliki uispeh. Kao ambasador Indonezije i predstavnik indonežanske Vlade dajem punu podršku misiji ove humanitarne organizacije’’, izjavio je prilikom posete, ambassador Harry Kandou.

Ambasada Indonezije je jedna od mnogih ambasada u Srbiji, sa kojima Fondacija hadži Nadžije Karabegović Agušević održava uspešnu saradnju, promovišući multikulturalnost i socijalnu prvadu za sve ljude sveta.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO