ALTIN ISLAMOVIĆ JE VELIKI USPJEH PAZARSKE KOŠARKE, I NADAMO SE DA ĆE PAZAR POSTATI PRAVI RASADNIK KOŠARKAŠKI IGRAČA, jer ima još dobrih trenera kao što Enis Pilica

Košarkaški reprezentativac Srbije za uzrast do 18 godina Altin Islamović rekao je da je oduševljen trijumfom te selekcije na šampionatu Evrope u Letoniji.
“Sjajan je osećaj kad shvatiš da si među najboljima. Prija mi pažnja koju dobijam nakon Evropskog prvenstva, a sada ću se usresrediti na svoju prvu seniorsku sezonu”, poručio je Islamović.
Islamović, dijete novopazarske čaršije, bio je ovim povodom gost gradonačelnika Novog Pazara Nihata Biševca.
„Ova 2018. je istorijska godina kada je riječ o uspjehu novopazarskih sportista. Možemo biti ponosni na doprinos Altina islamovića uspjehu koji je juniorska košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila u Letoniji. Gledali smo njegove izuzetne partije a ljudi sigurno znaju da je on privi košarkaški reprezentativac iz našeg kraja koji je osvajač najsjajnijeg evropskog odličja“, rekao je gradonačelnik Biševac, podsetivši da grad ulaskom u košarkašku ligu Srbije postaje centar ovog sporta.
lslamović je na prvenstvu Starog kontinenta u Letoniji prosečno beležio 3,7 poena, 1,6 skokova i 1,1 asistenciju za 14,6 minuta na parketu, a njegove trojke u finišu regularnog dela utakmice bile su ključne za pobedu Srbije nad Crnom Gorom u grupnoj fazi takmičenja.
Košarkašku karijeru mladi bek počeo je u svom rodnom gradu, kod trenera Enisa Pilice, a trenutno brani boje KK “Mega Bemaks”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO