“Alo” o Hazbu Mujoviću: Šerif iz Sjenice opet preti!

Sjenica – Prvi čovek sjeničke opštine Hazbo Mujović nastavlja da prijeti političkim protivnicima u tom gradu, tvrdi „Alo!“, dodajući da o tome svjedoče brojne prijave koje pljušte protiv njega zbog fizičkih i verbalnih prijetnji. Pojedincima je, ističe on, prijećeno čak i smrću.

hazbo
Za samo četiri dana protiv njega podnijete čak tri prijave: Predsjednik opštine Sjenica Za samo četiri dana, policiji su podnijete čak tri prijave i ovo, kaže naš sagovornik, nije prvi slučaj da se Mujović, inače funkcioner Ugljaninove SDA, prijetnjama obračunava sa aktivistima iz suprotnog političkog tabora. Jedan u nizu tih incidenata dogodio se 26. februara u centru Sjenice. Izvor „Alo!“ tvrdi da je te večeri opštinski prvak koji važi za lokalnog šerifa, sa dvojicom izletio iz svog džipa i presreo Ismira Rastića, predsjednika omladinskog ogranka BDZ-a.

Tom prilikom je Mujević prijeteći smrću Ismira Rastića udario u predjelu prepona. Rastić je dao izjavu policiji koja istražuje ovaj slučaj.

A samo četiri dana pre napada na Rastića na meti Mujovića našao se i Novopazarac Kasim Zoranjic , takođe njegov politički protivnik, ovoga puta mentor omladine Ljajićevog SDP-a, koji je, kako je priznao policiji morao da napusti Sjenicu da bi izbjegao fizički obračun sa sjeničkim predsjednikom.

Ni tu se ne završava Mujovićeva lista “nepoželjnih” na kojoj se našao i Sjeničak Vahid Tahirović, i to, kako tvrdi, iz njemu nepoznatih razloga.

– Tačno je da mi je Mujović pretio smrću kao i smrću moje djece, zbog čega sam podnio više krivičnih prijava protiv njega i zatražio od nadležnih državnih organa da hitno reaguju. Radi se o čovjeku sa više desetina krivičnih prijava koji pokušava da izigrava lokalnog šerifa – ističe Tahirović.

Poslednji u nizu incidenata desio se kada je po riječima Hazba Mujovića desio pokušaj njegovog ubistva u centru Sjenice, te da su mu dva lica prepriječila put i napala ga. Muamer Malićević koji je priveden zbog napada na Mujovića kazao je da je konflikt započeo Mujović.

“Kada sam išao ulicom video sam Hazba Mujovića u opštinskom vozilu. On je vozio velikom brzinom i kada me je video naglo je krenuo ka meni sa ciljem da me udari kolima, ja sam se udar sam izbjegao brzim iskorakom na snježnu površinu.” kaže Malićević.

Izvor: Alo

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO