Naslovna Sport Fudbal Alivodić se dogovorio sa Partizanom

Alivodić se dogovorio sa Partizanom

Krilni fudbaler novosadske Vojvodine dogovorio je odredbe ugovora sa Partizanom a do polaska crno-belih na pripreme klub iz Humske trebalo bi da potvrdi transfer.

Vicešampion Srbije nalazi se jako blizu angažovanja prvog pojačanja u letnjem prelaznom roku.

Da je samo do Envera Alivodića i crno-belih fudbaler iz Novog Pazara već bi trenirao sa izabranicima Marka Nikolića jer su dve strane postigle dogovor o saradnji pa je do realizacije transfera ostalo da se “nađu” dva kluba.

“Između Partizana i mene nema problema, jednostavno se čeka rasplet između klubova. U tom slučaju fudbaler može samo da čeka, ništa drugo” jasan je Alivodić.

Ideja Marka Nikolića je da po desnoj strani terena ponovo na raspolaganju ima dobro poznat tandem iz Vojvodine, Miroslava Vulićevića i Envera Alivodića.

“Vulićević i ja smo iznad svega veliki prijatelji. Sjajno smo sarađivali u Vojvodini, zajedno sa trenerom Markom Nikolićem , koga izuzetno cenim. Ali, hajde da ne prejudiciramo, neka sve ide svojim tokom” poručuje Alivodić.

Ukoliko sve bude išlo “svojim tokom”, Partizan će do polaska u Sloveniju promovisati Envera Alivodića kao prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Spekuliše se da se crno-beli i Vojvodina traže na cifri oko 150.000 evra koja bi zadovoljila osvajača nacionalnog Kupa, dok u Partizanu ne žele da izdvoje više od 100.000 evra za krilnog igrača.

Jasno je, međutim, da je obema stranama u interesu da pronađu rešenje za ovakvu situaciju i trebalo bi očekivati da Alivodić već od naredne nedelje zaduži opremu Partizana.

Exit mobile version