Naslovna Vijesti Albert Nađ nema para za alimentaciju? Jelena Nađ: Tukao me je u...

Albert Nađ nema para za alimentaciju? Jelena Nađ: Tukao me je u trudnoći

Jelena Nađ, bivša supruga bivšeg fudbalera Alberta Nađa, prve batine je dobila na bračnom putovanju. Od silovanja ju je zaštitio sin. Od prebijanja njeno dete ima tikove. U jurnjavi za pravdom, Jelena Nađ nema mnogo nade. Udala se za Alberta kada je imala samo 14 godina. Danas je razvedena i ne dobija batine, ali ne dobija ni alimentaciju za svoju decu.

Jelena je Tanji Vojtehovski ispričala da ju je bivši suprug tukao tokom prve trudnoće, zbog čega njihov najstariji sin i danas ima problem sa očima i čak mu je potrebna operacija koju otac nije hteo da plati.

Na pitanje zašto je trpela nasilje, odgovorila je:

– Ne znam ni sama. Nadala sam se da će nasilje da prestane i da će Albert da se unormali.

Dobijala je batine pred decom, a jedne noći Albert je pokušao da i siluje pred starijim sinom, koji je pokušao da je zaštiti.

– To mi je najveća greška. To sebi ne mogu da oprostim, što Alberta nikada nisam prijavila za nasilje.

Jelena je otkrila i da je Albert samo tri puta platio alimentaciju, a da je odbio da da novac za operaciju očiju njihovog sina.

Saznajte sve o tamnom vilajetu institucija i procedura pomoću kojih majka pokušava da ostvari zakonska prava za troje dece, o tome kako građani ostaju „vezanih ruku“ jer se pravosnažne presude jednostavno ne sprovode u praksi, o pokušajima izvršenja i zapleni imovine Alberta Nađa i o tome kako fudbaler pokušao da ospori očinstvo nad jednim detetom da ne bi plaćao tri nego dve alimentacije.

Najstariji sin svedočio je o ponašanju oca, a u emisiji, osim Jelene, govorili su i zamenik javnog tužioca, predsednica Komore izvršitelja i stručnjaci za porodično pravo.

Pogledajte emisiju VIDEO

Izvor: PRVA TV

Exit mobile version