Naslovna Featured Istaknuto Akcijaši ORA sređuju Pazarsku plažu na jezeru Gazivode

Akcijaši ORA sređuju Pazarsku plažu na jezeru Gazivode

akcijasi-ora-sredjuju-pazarsku-plazu-na-jezeru-gazivode

NOVI PAZAR – Na sređivanju “Pazarske plaže” na ribarićkom jezeru i danas su radili kako mladi tako i stari akcijaši Omladinske radne akcije. Iako je danas zaista bilo pretoplo njima nije bilo teško da rade.

Akcijaši Omladinske radne akcije pod rukovodstvom komandanta Kasima Zoranića vredno su i danas radili i zaista imaju želju da “Pazarsku plažu” u potpunosti srede kako bi ona postala najlepši deo ribarićkog jezera. U današnju akciju bile su uključene tri brigade : Brigada “Rifat Škrijelj-Laki”, kao i brigade veterana i humanitaraca. Oni su danas konkretno radili na posipanju plaže peskom i njenom ravnanju.

Stari akcijaš, Cveće Miljković iz Rume i ove godine je učesnik Omladinske radne akcije. Kaže da je bio srećan što je mogao da dođe i pre svega se druži sa starim prijateljima koje je upoznao u Novom Pazaru a i pomogne na uređenju Pazarske plaže i plaže za decu koja će se praviti na pristupačnom delu jezera za najmlađe kupače.

Da je komandant Omladinske radne akcije, Kasim Zoranić , mislio na svaki detalj i svaku stavku kako bi sve proticalo u najboljem redu i kako bi akcijaši bili sigurni, zaštićeni i dobrog zdravlja, govori i činjenica da je svakog momenta u pripravnosti nekoliko lekara koji su u brigadi HO “Otvorena ruka” a koji su tu da pomognu svakom ukoliko je to potrebno. Kako je istako maldi doktor Medin Nuković, za sada su svi akcijaši dobrog opšteg zdravstvenog stanja.

indeksonline.rs

Exit mobile version