Naslovna Featured Istaknuto AFERIM! Direkcija iz svojih sredstava kupila novogodišnju rasvetu koja krasi Novi Pazar!...

AFERIM! Direkcija iz svojih sredstava kupila novogodišnju rasvetu koja krasi Novi Pazar! VIDEO

Novi Pazar – Javno preduzeće Direkcija za izgradnju grada radilo na dekorativnom ukrašavanju Novog Pazara a ove godine je ukrašen potez od kružnog toka u ulici Stefana Nemanje do zgrade gradske uprave rekao je Igor Novović izvršni direktor Direkcije za uređenje grada Novog Pazara koji istiće da će kompletna rasveta raditi od 15. decembra do 15 januara kao i da su sredstva za nabavku rasvete iz fonda ovog preduzeća.

“Moram da kažem da smo ove gdoine imali manjih problema sa dekorativnom rasvetom koja je bila u našem vlasništvu pa je i pored velikih napora na oporavku tj. sanaciji postojeće rasvete, morali smo da opredelimo sredstva za kupovinu novih i lepših ukrasa u iznosu od 583.000 dinara” rekao je Novović.

Novovic ističe da je postupak javne nabavke dekorativne rasvete sproveden uredno i da je posao dobio najpovoljniji ponuđač i kao što se može videti ti lepši ukrasi su već namontirani i ukrašavaju grad.

“Moram da kažem da su sredstva koja su opredeljena za tu kupovinu, sredstva koje smo mi kao javno preduzeće uštedeli u toku ove godine. Što znači da građani našeg grada nisu finansijski doprineli tome” kazao je on.

Kako navodi Novović u planu je da rasveta u punom sjaju bude aktivna od 15 decembra do 15 januara kada će se krenuti sa demontažom ukrasa kako bi se uštedelo na električnoj energiji.

“Spremili smo jednu inovaciju jedan trodimenzionalni ukras koji će biti montiran na kružnom toku ispred gradske uprave. Biće to lepa slika i da će grad biti lepši i lepši i nadamo se da će građani uživati u rasveti” zaključio je Novović.

Exit mobile version