AFERA TANDIROVA TETKA! Mićanović: Bio sam u pravu, vratili su novac!

Prijepolje – Predsednik OK „Bambi Volej” Adis Micanović kaže da je uspeo da povrati novac koji je od ovog kluba iznudila firma „Global Partners Plus” doo iz Prijepolja, iza koje stoji predsednik OO SPP u Prijepolju Samir Tandir protiv kojeg je pre nešto više od jednog meseca podneo krivičnu prijavu. Naime, nakon opomene pred utuženje poslate pomenutoj firmi, na račun ovog kluba legla je uplata od 189 hiljada dinara, pa je tako Micanović uspeo da povrati deo iznuđenog novca plus troškove advokata i zateznu kamatu.

„Smatram da se druga strana još uvek boji pravde i istine i da država Srbija ima svoje zakone i verujemo da će sve doći na svoje. Ovo je dokaz da sam bio upravu. A krivičnu prijavu sa njihove strane nisam još dobio, a ako stigne spreman sam da se suočim, jer sam čist kao sunce, svaka tačka i zarez je dokumentovan sa papirima“, navodi Micanović.

On dodaje da je u svojoj krivičnoj prijavi naveo pod kakvim je sve pritiscima bio i da mu je prećeno da će klub OK „Bambi Volej” biti izbrisan sa sportske mape Prijepolja ako ne uradi transakciju, a kasnije je kako kaže svojim ličnim istraživanjem otkrio da je vlasnik firme rođena tetka supruge Samira Tandira.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO