Ademi i Baćićanin spremni za Prvenstvo Srbije u bodibildingu

Novopazarski Bodibilding klub Warrior gym imaće dvojicu predstavnika na predstojećem Prvenstvu Srbije, koje je na programu u 16. oktobra u Beogradu, gde će u disciplini fizik nastupiti Dženan Ademi i Ermin Baćićanin.

“Posle pobede Ajše Čepeljac na Top forma kupu u dečjem fitnesu u Šimanovcima i njenog trećeg mesta ne dečjem Fitnes kupu u Somboru u prvoj polovini godine, na red dolaze seniori. U Beogradu se piše istorija našeg kluba, koji prvi put na najelitnijoj domaćoj sceni ima dvojicu predstavnika. Verujem da obojica mogu do medalja. Grad i sponzori su nam mnogo pomogli”, rekao je trener Bodibilding kluba Warrior gym Muzafer Čepeljac

Posle trećeg mesta na Otvorenom prvenstvu Jagodine u fiziku za debitante, Ermin Baćićanin je najavio pohod na još jednu medalju.

“Nadam se da ćemo na najbolji način predstavljati naš grad i zdrav način života. Inače, ranije sam se bavio fudbalom, ali sam iskušan kancerom morao da prekinem sa aktivnim igranjem. Ako nisam uspeo kao fudbaler da ostvarim svoje ciljeve, pokušaću to da učinim u bodibildingu”, naveo je Baćićanin.

Dženan Ademi je rekao da je sada motivisaniji nego što je bio slučaj u njegovoj minuloj, debitantskoj sezoni, u kojoj je imao sedam takmičenja, a kruna je bilo treće mesto sa Svetskog prvenstva za juniore u Klužu.

Seniorski šampion Srbije i juniorski prvak Balkana za prošlu godinu priznao je da već razmišlja o Svetskom prvenstvu novembra meseca u Santa Suzani.

“Celu godinu posvetili smo pripremama za šampionat sveta u Španiji, ali verujem i da ću za dva dana na državnom prvenstvu u Beogradu opravdati očekivanja. Mnogo sam napredovao, pre svega na psihološkom planu i brojna odricanja više mi ne predstavljaju problem. Čak i uživam u dijeti”, kazao je Ademi.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO