Naslovna Sport Adem Ljajić potpisuje novi ugovor sa Fiorentinom

Adem Ljajić potpisuje novi ugovor sa Fiorentinom

Naš cilj je da pojačamo, a ne menjamo ekipu. Imamo odličan odnos sa Ljajićevim menadžerom i ne bi trebalo da bude problema – kaže generalni menadžer Menkući

adem

 Generalni menadžer Fiorentine Sandro Menkući rekao je danas da je srpski internacionalac Adem Ljajić blizu potpisivanja novog ugovora sa klubom iz Firence.

– Pripremamo se za narednu sezonu i moramo da budemo spremni kada počne prelazni rok. Naš cilj je da pojačamo, a ne menjamo ekipu. Imamo odličan odnos sa Ljajićevim menadžerom i ne bi trebalo da bude problema. Uskoro ćemo postići dogovor koji će zadovoljiti obe strane – rekao je Menkući za italijanske medije.

Klub iz Toskane je već produžio ugovor sa Đuzepeom Rosijem, od koga se očekuje da posle dve operacije kolena u narednoj sezoni bude potpuno spreman. Ljajić u poslednje vreme igra veoma dobro u Seriji A, gde je u dosadašnjem delu sezone odigrao 21 utakmicu i postigao pet golova.

Fudbaler Fiorentine nije član reprezentacije Srbije od maja prošle godine i prijateljskog duela sa Španijom kada ga je selektor Siniša Mihajlović odstranio iz tima jer nije pevao himnu.

http://www.youtube.com/watch?v=Ziwt3R_S2fk

Exit mobile version