Adem Ljajić igra protiv Mihajlovićeve Srbije !

adem ljajic

U obnovljenom susretu “Selektor protiv novinara”, u kojoj se fudbalskoj reprezentaciji Srbije suprotstavlja tim naših fudbalera sastavljen od pojedinih novinara, naspram izabranika Siniše Mihajlovića naći će se momak na kog strateg “orlova” ne računa jer odbija da peva himnu “Bože pravde”, Adem Ljajić.

Meč je na programu u Užicu 19. novembra od 20 časova, a selekciju koju će odabrati novinari nekoliko beogradskih dnevnih listova sa klupe će voditi Milovan Rajevac i Ljubiša Stamenković.

Novinari insistiraju da Adem Ljajić zaigra u njihovom timu, javlja “Sportski žurnal”, a pozivi će biti upućeni i Bošku Jankoviću (Verona), Miroslavu Radoviću (Legija), Nemanji Pejčinoviću (Nica), Dušku Tošiću (Genčlebirligi), te igračima iz našeg prvenstva, poput golmana Crvene zvezde Bobana Bajkovića, kapitena Vojvodine Miroslava Vulićevića, desnog beka Slobode Jovice Vasilića, zatim Stefanu Baboviću, nekadašnjem članu veznog reda Partizana a sada Voždovca, Nikoli Ninkoviću iz šampionskog tima iz Humske, i drugima.

SandzakHaber.net

Izvor Blic

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO