Naslovna Sport Adem Ljajić evrogolom vratio Rosiju!

Adem Ljajić evrogolom vratio Rosiju!

Novopazarac, Adem Ljajić po ko zna koji put je pokazao da je jedan od najboljih igrača ove zemlje u tekućoj sezoni, pošto je postigao drugi a namestio treći gol u pobedi Fiorentine u gostima nad Sampdorijom od 3:0. 

adem-ljajic

Jedan od najboljih fudbalera ove sezone Adem Ljajić ponovo je blistao na terenu, ovog puta u Đenovi.

Ljajić je od početka bio raspoložen za igru protiv Sampdorije, pa je tako posle prvog gola Fiorentine u režiji Kvadrada u 36. minutu nešto kasnije primio loptu na 15 metara od gola Romera i “odapeo strelu” u dalji ugao njegovog gola za 2:0.

U drugom poluvremenu napadi Fiorentine bili su razumljivo slabiji, ali Ljajiću to nije smetalo da u 73. minutu asistira Albertu Akvilaniju za konačnih 3:0 osvetivši se na najbolji način treneru Sampe Deliju Rosiju za šamar iz prošle sezone.

 http://www.youtube.com/watch?v=sQ4BFZCHDPI

Fiorentina se tako, na kratko, dokopala treće pozicije koja vodi u Ligu šampiona i nema dileme da će se oko nje boriti do kraja sa Milanom.

Mogli su “ljubičasti” da ostanu na tom mestu, da roso-neri nisu pobediliKataniju, a Vićenco Montela je rekao kako će taj duel u večernjem terminu pratiti sa uživanjem.

Exit mobile version