Sivić pred Železničar: Jedno od težih gostovanja (subota, 18.00)

Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je danas, uoči utakmice 13. kola Super lige Srbije sa Železničarom u Pančevu, da njegovoj ekipi predstoji jedno od težih gostovanja.

“Imaju perspektivnog trenera (Marka Savića), a poprilično su renovirali tim. U pozitivnom su momentu, što ne bi moglo da se kaže za nas. U ovakvim mečevima trebalo bi da pokažemo da li smo pravi. Iza nas su dva teška poraza, u poslednjim sekundama. Teško nam je sve to palo. Ovo je prilika da se podignemo”, rekao je Sivić na konferenciji za novinare.

Železničar i Novi Pazar, tim redosledom, trenutno su deseti i 11. na tabeli sa 16, odnosno 14 bodova.

“Imamo mnogo težak zadatak. Idemo da igramo i napravimo što bolji rezultat. Uvek želimo gol više. Ne znam samo koliko nam sad treba golova za pobedu. To je postalo diskutabilno, pošto vidim da sad ni tri nisu dosta. Dajemo ih, ali neprihvatljivo je da ih dobijamo u poslednjim minutima“, ocenio je Sivić.

Ofanzivni fudbaler Pazaraca Rodni Antvi postigao je tri gola i upisao dve asistencije na devet mečeva ove sezone.

“Idemo taktički spremnom protivniku. Analizirali smo ih podrobno i smatramo da dobrom partijom možemo da odgovorimo na njihov sistem. Imamo šansu, kao i protiv svake ekipe. Verujem da ću nastaviti da budem efikasan na strani, ali moj cilj je da stalno postižem golove”, naveo je Antvi.

Železničar i Novi Pazar igraju u subotu od 18.00 u Sportskom centru Mladost u Pančevu.

M. Minić

The post Sivić pred Železničar: Jedno od težih gostovanja (subota, 18.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Sivić pred Železničar: Jedno od težih gostovanja (subota, 18.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO