Crnogorska policija objavila rat mafiji: U nekoliko efikasnih akcija oduzeti droga, oružje i vozila – među procesuiranim licima i jedan policijski službenik

Podgorica – Službenici Uprave policije su koordinirano i sinhonizovano, sprovodeći intenzivne aktivnosti iz svoje nadležnosti, isključivo preduzeli aktivnosti prema operativno interesantim i sa njima povezanim licima a u cilju otkrivanja i sprečavanja izvršenja krivičnih dela, te preduzeli proaktivne aktivnosti i s tim u vezi izvršili pretrese na više lokacija na teritoriji cele Crne Gore.

Pronašli su i oduzeli oko dva kilograma marihuane, četiri pištolja, sedam pušaka, revolver, startni pištolj, devet kilograma eksploziva , municiju i četiri vozila.

Policijski službenici su procesuirali sedam lica od kojih je pet lica lišeno slobode a podneto je sedam krivičnih prijava dok će se u dva slučaja tužilaštvo naknadno izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog dela. Među procesuiranim je i jedan policijski službenik.

Iz Uprava policije poručuju da će nastaviti sa intenzivnim aktivnostima i kontrolama operativno interesantnih i sa njima povezanih lica u cilju suzbijanja krivičnih dela, otkrivanja nedozvoljenih aktivnosti, te zaštite bezbednosti i sigurnosti građana.

indeksonline.rs/Rina

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO