Utorak, 16 Avgusta, 2022
NaslovnaSandžakNovi Pazar8. jula otvaranje bašte Kulturnog Centra u Novom Pazaru

8. jula otvaranje bašte Kulturnog Centra u Novom Pazaru

Završni radovi u bašti Kulturnog centra su u toku, a bašta će početi sa radom 8. jula. Kako kaže direktor Kulturnog centran, Husejin Memić bašta je renovirana cela.

kulturni centar
 Pored  prostora za mlade, uradjen je i jedan kutak za one najmladje koji sadrži ljuljaške i tobogan. Tu je i fontana okružena zelenolom i cvećem za ljubitelje prirode. U bašti će pored koncerata i raznih drugih kulturnih dešavanja biti organizovane i 3D projekcije.

kkc 1

„Ovom prilikom pozivam sve naše drage sugrađane da 8. jula budu gosti ovde u Klulturnom centru i da vide zapravo šra smo mi to uradili. Šta je ova institucija i radnici KC, šta su sve uradili. Verujem da će biti fascinirani onim koliko smo mi ovde uradili. Pozivamo sve one koji se bave kulturom, sve mlade ljude, sve one koji žele da zajedno sa KC promovišu kulturu, vrata su im otvorena. Ovo je prostor koji je svima namenjen a ne samo nama koji smo zapošljeni u KC“, rekao je Memić.

kkc 2

U toku ramazana bašta će biti otvorena svake večeri posle iftara, a u toku nedelje kako kažu iz Kulturnog centra biće organizovana najmanje dva do tri dešavanja. Posle ramazana bašta će biti otvorena i preko dana.

Na dan otvaranja biće organizovan koncert Amire Medunjanin i Ćerkeza Karasevdaha. Kako Memić ističe ovde će se organizovati mnoge manifestacije i događaji.

RELATED ARTICLES

1 KOMENTAR

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO