Suspendovan fudbaler Jošanice

Fudbalski klub Jošanica ND 2011 saopštio je da je uputio žalbu Fudbalskom savezu regiona Zapadne Srbije (FSRZS) zbog nastupa suspendovanog igrača Dragačeva Miloša Pajovića, koji je u utakmici ovih timova u 17. kolu Zone Morava igrao pod tuđim imenom.

“Na utakmici između Dragačeva i Jošanice ND 2011, koja je odigrana 27. marta 2016. godine u Guči, u ekipi Dragačeva sa brojem osam na dresu pojavio se Miloš Pajović, koji je u zvaničnom zapisniku zaveden kao Radomir Ivanović. Na osnovu video snimka, ustanovili smo da igrač sa brojem osam nije Ivanović, već da se radi o Pajoviću, čiji nastup na ovoj utakmici nije bio moguć zbog parnih žutih kartona. U predviđenom roku uputili smo žalbu i očekujemo da komisija na osnovu video snimka postupi prema pravilniku FSRZS”, navodi se u saopštenju novopazarske Jošanice ND 2011.

Dragačevo je u utakmici 14. kola Zone Morava savladalo Jošanicu ND 2011 sa 2:1. Novopazarski tim trenutno zauzima vodeću poziciju na tabeli sa 34 boda, tri više od drugoplasirane Slobode iz Čačka.

Čelnici Jošanice ND 2011 podsetili su na situaciju iz finiša prošlogodišnjeg prvenstva u Srpskoj ligi Zapad, kada je taj klub zbog nenamernog tehničkog propusta i nastupa suspendovanog igrača u utakmici bez rezultatskog značaja žestoko kažnjen.

“Ovu sezonu smo počeli sa ‘minusom’ od dva boda, jer je u poslednjem kolu minulog prvenstva, u rezultatski nebitnoj utakmici protiv Rudara iz Kostolca, za Jošanicu ND 2011 igrao Semir Kadrić. On nije imao pravo da bude u timu zbog žutih kartona, ali desio se nenameran previd. Kažnjeni su i igrač i klub, a utakmicu smo izgubili službenim rezultatom. Ta kazna je, u jednom trenutku, pretila i da ugrozi naš dalji opstanak. Očekujemo da organi FSRZS identično postupe i u ovoj situciji”, dodaju u Jošanici ND 2011.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO