SDP i BDZ zajedno na izbore! FOTO

Novi Pazar – Bošnjačka Demokratska zajednica potpisala je danas koalicioni sporazum sa Sandžačkom Demokratskom partijom. Kako je na konferenciji za novinare u SDP-u izjavio predsednik Nihad Hasanović ta partija je koalicioni sporazum sa BDZ potpisala jer je ta stranka do sada vršila vlast u Novom Pazaru i pokazala svojim zalaganjem i rezultatima da ima kvalitet te da je dobar saradnik i sagovornik.

IMG_5102

Mi imamo zavidne rezultate na svim poljima i segmentima rekao je Hasanović.
Odradili smo korektno sve ono što se očekivalo kod nas. Poseban primer, kako funkcioniše vlast je Novi Pazar gde je izmenjeno lice grada, urađeno mnogo infrastrukturih projektata a mandat smo posvetili stanovnicima ovog grada i poboljšanju uslova življenja”
Hasanović je rekao da je danas ozvaničeno da se ide zajedno u koaliciju za BDZ.

Predsedniik BDZ Emir Elfić izjavio je da mu je zadovoljstvo da ispred BDZ potpisuje sporazum o zajedničkoj saradnji sa SDP-om. On je podsetio da je dosadašnja saradnja sa SDP-om bila izuzetno korektna.

IMG_5101

Bili smo deo jednog velikog tima, gde smo dali svoj neskromni doprinos u smislu realizacije kapitalnih projekata na nivou grada Novog Pazara ali i na drugim mestima. Sasvim je prirodno da i u narednom periodu kroz predizbornu koaliciju zajednički sa svojim partnerima nastavimo saradnju u realizaciji ciljeva koje smo podstavili ispred sebe” rekao je Elfić.

IMG_5104

On je podsetio da je urađeno puno u prethodnom mandatu i da se pripremilo mnogo ozbiljnih projekata za naredni mandat.
Neka je hairli neka je mubarek olsun, očekujemo da ostvarimo značajan izborni rezultat i da ova koalicija samostalno formira vlast i da nastavi sa dobrim rezultatima u narednom periodu” rekao je predsednik BDZ dodajući da su ljudi koji su ispred te stranke profesionalci u svom poslu.

Elfić je pozvao sve građane i birače da daju podršku ovoj koaliciji kako bi se nastavilo sve ono što je započeto. Potpisivanju sporazuma prisustvovao je i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović sa svojim saradnicima.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO