Sportska kolumna: Rubrika oko sokolovo!

OD LOŠEG KA GOREM

Novopazarski superligaš,polako ali sigurno,klizi ka Drugoj ligi. Utakmica sa čačanskim Borcem ličila je na sve dosadašje utakmice,u ovoj sezoni. Menjali su se treneri,igrač,uprave..a Pazar je igrao isto,ili preciznije rečenoo,nije uopšte igrao. Svi igraju fudbal,a igrači u plavim dresovima igraju nešto što možda liči na najvažniju sporednu stvar na svetu.

Protiv Rada,u prethodnom kolu,Plavi su i poraženi i nadigrani,protiv Borca nisu nadigrani,ali su delovali nemoćno. Da su još dva dana igrali,teško je poverovati da bi dali gol. Ekipa,kao celina,definitivno nema kvalitet,a i fizićka spremnost igrača je pod velikim znakom pitanja. Pazar ima dva superligaška igrača,Ubiparipa i Vidića,dva igrača koja bi to mogla da budu,Matoša i Radivojevića. Svi ostali,teško da bi našli mesto u bilo kojoj ekipi Super lige. Kvalitet igrača na klupi,malo je bolji od igrača-navijača na tribinama. No i pored toga,čini se da se u obe prethodne utakmice,zakasnilo sa izmenama. Ako ništa drugo,onda zbog osvezenja ekipe.

Takodje,stiče se utisak,da sve ekipe,koje igraju sa Pazarom,kao da imaju dva igrača više na terenu. Em,se igrači slabije kreću,em ekipa skroz loše stoji.

Svaka sledeća utakmica,biće za Plave,biti ili ne biti. Sa ovakvom igrom,navijači teško da se nečem dobrom mogu nadati. Jednostavno,ovaj tim ne ostavlja mesto za bilo kakav optimizam. Sa ovakvom igrom i ne zaslužuju da igraju Super ligu..

S.R.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO