4-inčni Apple iPhone 6c telefon stiže sredinom sledeće godine

Prošlog jula analitičar kompanije Jefferies Ejndž Vu, izvestio je da je kompanija Foxconn dobila velike narudžbe metalnog kućišta koji će biti korišćem u Apple iPhone 6c telefonu. Četiri meseca kasnije, istu informaciju dobijamo od direktora IHS Technology Research kompanije, Kevina Vanga.

Vang je postavio ove informacije na svom Weibo nalogu, a jedina specifikacija koju je otkrio u vezi novog telefona je 4-inčni ekran. Kako bi priča bila što uverljivija, potvrdio je i analitičar KGI Securities kompanije Ming-Či Kuo, a kada su u pitanju informacije iz Apple-a – niko nije pouzdan ko on. Još u aprilu je poručio da Apple neće predstaviti 4-inčni model ove godine kada u septembru bude predstavljao nove iPhone telefone.

Ipak, početkom ovog meseca i Kuo je rekao da Apple priprema 4-inčni telefon koji će ući u masovnu proizvodnju u prvoj polovini sledeće godine. Međutim, njegova priča se delimično razlikuje, te on kaže da telefon izlazi na jesen, zajedno sa Apple iPhone 7 i verovatno Apple iPhone 7 Plus telefonom. Telefon sa malim ekranom će imati A9 čipset u sebi, dok će iPhone 7 imati novi A10 SoC.

Izvor: Phonearena

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO