Naslovna Zabava Ludi Svet 220.000$ – kupio ga, slupao i ostavio na putu!

220.000$ – kupio ga, slupao i ostavio na putu!

Auto

 

Kalifornijska policija je bila šokirana nakon istrage – „lamborgini“ vredan 220.000 dolara neimenovani muškarac srednjih godina isti dan je kupio, slupao i ostavio nasred puta!

Samo nekoliko sati pošto kupio moćni „lamborgini mursielago” vredan 220.000 dolara, neimenovani muškarac srednjih godina uništio ga je i ostavio na putu, piše Dejli mejl.

Policija je saopštila da je automobil kupljen istog dana kada je i pronađen slupan i da je za volanom u trenutku udesa bio upravo novi vlasnik, što je utvrđeno na osnovu snimaka sigurnosnih kamera. Međutim, nije objavila njegovo ime.

Olupani, prazni automobil pronađen je na drumu u Kaliforniji, a prema navodima policije, muškarac i žena su viđeni kako napuštaju vozilo nakon što su se njime zabili u zid.

Poručnik Kevin Majer iz policije San Dijega rekao je da službenici još uvek pokušavaju da uđu u trag vlasniku i otkriju zašto je pobegao sa mesta udesa.

Majer je objasnio da postoji nekoliko razloga zbog kojih su nepoznate osobe ovako postupile. Prema njegovim rečima, to je najverovatnije učinjeno zbog prethodnog konzumiranja alkohola ili droge.

Vlasniku će biti vraćeno vozilo tek nakon razgovora u policiji.

izvor: rts.rs

Exit mobile version