Po nalogu Javnog preduzeća ”Putevi Srbije”, preduzeće ”Novi Pazar – put” organizovalo je i ove godine smotru spremnosti planiranih vozila za zimsko održavanje državnih puteva I i II reda u predstojećoj zimskoj sezoni. Konstatovano je da novopazarsko preduzeće spremno dočekuje zimu sa 22 raspoloživa vozila u službi zimskog održavanja puteva i optimalnim rezervama posipnog materijala.

Smotra spremnosti planiranih vozila za zimsko održavanje državnih puteva I i II reda u predstojećoj zimskoj sezoni održana je i ove godine u krugu Radne jedinice Mehanizacija Postenje u prisustvu nadzornih organa iz Javnog preduzeća ”Putevi Srbije”. Prema rečima tehničkog direktora preduzeća Novi Pazar – put” Seada Mujovića, novopazarski putari spremno će dočekati i predstojeću zimsku sezonu.

Novopazarsko preduzeće za puteve ”Novi Pazar put” zaduženo je za održavanje puteva prvog i drugog reda na području Novog Pazara, Kraljeva, Raške, Sjenice i Tutina u ukupnoj dužini oko 900 kilometara, a sezona zimskog održavanja zvanično će početi 1.novembra.