U sklopu Sajma obrazovanja, budući srednjoškolci su imali priliku da posete i izložbu učeničkih radova i obrazovnih profila na gradskom šetalištu kod Sebilja.

Škola koja je nedavno proslavila čitav jedan vek postojanja i rada, predstavila je učeničke radove i obrazovne profile u tri područja rada. Autori najzanimljivijih projekata prezentovali su svoje diplomske radove i bili na usluzi radoznalim prolaznicima.

”I ove godine, učenici i nastavnici Tehničke škole povodom Sajma obrazovanja priređuju izložbu učeničkih radova naše škole. Ovo je još jedna aktivnost povodom velikog jubileja, sto godina postojanja škole”, rekao je direktor Tehničke škole, Hido Ljajić.

Planom upisa za predstojeću školsku godinu Tehnička škola upisuje 300 učenika raspoređenih u 10 odeljenja, 9 obrazovnih profila i tri područja rada. U oblasti mašinstva planirana su 4 odljenja za isto toliko obrazovnih profila, dok je preostalih 5 obrazovnih profila raspoređeno u dva područja rada, tri u oblasti elektrotehnike i dva u oblasti saobraćaja.