Novopazarska policija uhapsila je M.K. (31) iz ovog grada zbog sumnje da je od početka maja izvršio pet krađa, saopštila je danas Policijska uprava.

On se tereti da je ulazio u dvorišta kuća, garaže i pomoćne objekte u Novom Pazaru i krao bicikle, bušilice, motorne testere, kosilice i drugi sitan alat koji je, većinom, policija pronašla i vratila vlasnicima. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, M.K. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su i N. B. (1983) iz Tutina i B. M. (1990) iz Raške, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u okolini Novog Pazara, u džipu kojim je upravljao N. B. a B. M. bio na mestu suvozača, ispod sedišta suvozača, pronašla 5,64 grama kokaina i manju količinu marihuane.

Po nalogu nadležnog tužioca, N. B. i B. M. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.