Novi Pazar : novi turistički simbol

0
489

U sklopu priprema za 558.rođendan Novog Pazara, na gradskom šetalištu postavljen je novi turistički . Klupa u obliku srca u sklopu naziva , oduševila je Novopazarce, ali i sve ljude koji nisu iz ovog . Retko ko može da odoli da ne zastane i fotografiše se kraj novog simbola.

Izuzetna turistička destinacija Evrope, grad mladih, grad gostoprimljivih ljudi velikog srca, dobio je i novi turistički simbol, mesto za predah uz obavezno fotografisanje na klupi u obliku srca, kojom se ispisuje naziv ovog grada.

je postao veliki grad u njega sve više dolazi turista iz celog sveta. Svakodnevno viđamo Kineze, Rumune, Poljake. Grad pokušava da ulepša svoje lice, jer je ovo zvanično izuzetna turistička destinacija evrope u Srbiji, tu nagradu smo dobili u Briselu prošle godine. Od sada će turisti koji dođu u , kao i Novopzarci moći da naprave jednu uspomenu pored novog turističkog simbola Novog Pazara da naprave fotografiju i ponesu uspumenu iz najlepšeg grada”, rekao je Elmir Habibović.

Građani sa kojima smo razgovarali oduševljeni su ovim rođendanskim simbolom Novog Pazara. Neki predlažu da ih bude više, jer kako kažu, ovo je veliki grad.

Kako se najavljuje, novi turistički simbol grada Novog Pazara je samo početak priprema za veliki dan, 20.april, Dan grada Novog Pazara, koji će biti obeležen bogatim kulturno zabavnim I sportskim manifestacijama.