NOVI PAZAR – Tridesetšestogodišnji Elvedin Dupljak iz Novog Pazara, koji je uhapšen pre dva dana zbog dodirivanja devojčice (9) u zgradi “Bor” u tom gradu, ranije istog dana pokušao je isto u novoj Lučnoj zgradi, saznaje indeksonline.rs

Kako saznajemo od porodice druge žrtve zlostavljanja, on je videvši da devojčica ulazi sama u ulaz zgrade, utrčao za njom, gde je na silu pokušao da je svuče. Spretna devojčica se tom prilikom izvukla iz ruku manijaka i pobegla uz stepenice.

U tom trenutku je majka devojčice, koja je bila u obližnjoj prodavnici, ušla u ulaz zgrade a pedofil je u strahu pobegao.Nakon ovog stravičnog čina, Elvedin Dupljak (36) uputio se ka zgradi “Bor”, gde je prema nezvaničnim informacijama, preko društvene mreže Instagram, na prevaru namamio devojčicu (9).

Tamo je pokušao da joj skine jaknu i pritom je uspeo da je dodiruje po struku i drugim delovima tela. Devojčica je uspela nekako da pobegne od napasnika i ispričala majci sve što joj se dogodilo.Novopazarac Elvedin Dupljak od ranije je poznat policiji po izvršenju brojnih krivičnih dela, a i ranije je privođen zbog pokušaja silovanja dece.

Dupljak je bio u kućnom pritvoru a poslednja dva napada počinio je dok je koristio pravo na dvosatnu šetnju van kuće.izvor indeks online