Danas je u organizaciji Atletskog Saveza Srbije, u okviru zajedničkih priprema atletičara “kuglaša” iz svih bivših jugoslovenskih republika, održano takmičenje u kojem je učestvovao naš sugrađanin Armin Sinančević.
Armin je osvojio drugo mjesto sa hicem od 19,8 m, ostavivši iza sebe legendarnog Asmira Kolašinca. Ovaj rezultat je zvaničan i bodovi se upisuju na rang listu.
Još jedan veliki uspjeh Prijepoljskog sporta zabilježio je naš omladinac Dino Tumbul, koji je na juniorskom atletskom prvenstvu danas osvoiio bronzanu medalju sa hicem od 15,6 m. Obojica omladinaca su članovi atletskog kluba “Polet” koji važi za najtrofejniji sportski klub u Prijepolju.
Interesantno je da prilikom raspodjele sportskog dinara klub “Polet” nije dobio ni jedan jedini dinar iz Opštinske kase. Stoga, apelujemo na opštinsko rukovodstvo koje do sada nije imalo sluha ni volje da vrednuje prave rezultate i na osnovu toga raspoređuje sportski dinar, da ubuduće povedu računa i uzmu u obzir uspjehe atletičara koji predstavljaju naš grad.
Od srca čestitamo Arminu i Dinu i želimo im još puno uspjeha na velikim takmičenjima.

Opštindki odbor SDP Prijepolje