Dvojica maskiranih razbojnika upala su večeras u prostorije sportske kladionice “MaxBet” u ulici AVNOJ-a u Novom Pazaru, gde su uz pretnju nožem odneli dnevni pazar, saznaje indeksonline.rs.

Novopazarska policija vrši uviđaj na licu mesta a za napadačima se intenzivno traga.

Ovo razbojništvo izvedeno je na skoro identičan način kao pre dva dana, kada je u novopazarskom naselju Selakovac izvršena pljačka, pa postoji sumnja da su dela povezana.

3 KOMENTARA

  1. O ovom zlu tj. kockarnicama je prvi progovorio Zukurlic i SPP u Skupstini Srbije a i u Novom Pazaru… Podpresjednik Vlade Srbije je Ljajic. Ljajic nehaje sto su kladionice i u blizini skola. A znate zasto?

    Pa Ljajic je i sam dio tog kriminala…
    Njegovi ljudi znaju da BOS Ljaic hoce da bjezi u inostranstvo…i ko vele da jamimo sto se jos jamit moze. ( jamit = ukrasti = prisvojiti…)
    Svi “nezgodni “putevi vode prema Ljaiicu.

    Svi BOLJI putevi u Sandjaku vode ka Zukurlicu i SPP-u.

  2. Kockarnice treba pljackat sa nozevima i sa pistoljima i sa svim mogucim sredstvima dok sve nestanu. Sta rade kockarnice nego pljackaju Sirotinju. Zto ih trba napadati i sve ih zapalit do zadnje. Zapalite gumu od auta i onako zapaljenu samo je pustite da se skodrlja do vrati kockarnice i to radite svako vece do nestanka ove prokletije koja se kao mutan oblak nadvila iznad grada sa zeljom da proguta ne samo grad vec i ceo Sandzak.