Novi Pazar – Portal Sandžakpress nastavlja da širi laži, dezinformacije, da blati ljude, zavađa narod. Najnoviji dokaz da se radi o portalu koji uopšte nije merodavan izvor informacija i sa mu se nije verovati, jeste, večerašnja vest da je uhapšen Dževad Slezović zvani Đato iz Novog Pazara što uopšte ne stoji i nije istina.

Ništa novo kod Zukorlićevih nazovi medija, opet Sandžakpress a sada na meti ugledni novopazarski privatnik Dževad Slezović poznatiji kao Džato. Naime, dok on upravo ispija kafu i muhabeti sa svojim prijateljima u jednoj novopazarskoj kafeteriji u blizini Gradskog parka Zukorlićevi mediji objavljuju da je navodno uhapšen zbog neke pucnjave u Bukrešu.

Kao dokaz, objavljujemo dve slike navodno najnovije ekskluzivne vesti Sandzakpressa a kao demant evo fotografije od pre 30 minuta koju je baš Slezović objavio na svom Fb profilu.

1 KOMENTAR

  1. SLEZOVIC JESTE BIO UHAPSEN ILI PREVEDEN U POLICIJU DA DA IZJAVU A POSLE SU GA PUSTILI DO DALJNJEG DOK SE NE UTVRDI KRIVICA I ZATO VI NA OVOM SAJTU LAZETE ILI POKUSAVATE SA NEKOM GLUPOM SULJOVOM IDEJOM DA SE BRANITE LAZAMA ALI NAROD VAS JE DAVNO PROCITAO SELAM

Comments are closed.