TUTIN – Kako saznaje sandzakbaner, načelnik Policijske stanice Tutin smenjen je danas zbog krivičnih prijava koje su podnete protiv njega.

Prema našim saznanjima, Nermin Zećirović od danas radi kao pozornik na ulici.

Kako su ranije pisali domaći mediji, Nermin Zećirović u šaci drži lokalne tužioce, koji u fiokama skrivaju prijave za šverc oružja, cigareta, narkotika, migranata, ali i za korupciju!

Uprkos brojnim prijavama i pritužbama na njegov rad, pa čak i saznanjima službi da sa najbližim saradnicima u policiji lično organizuje i kontroliše kriminalne aktivnosti, Zećiroviću dosad još niko nije uzdrmao fotelju. Opština u kojoj bi trebalo da održava red upisana je na mapi Srbije kao prestonica šverca i organizovanog kriminala, o čemu je Kurir pisao ranije.

11 KOMENTARA

 1. Muftini ga smenili zato sto nije bijo uz njih… sad ce biti neki bradati doktor nauka da bi zabranijo policiji da reaguje ako upadne par Zukumijvih bandita u skupstinu Tutina, mada bi to narod odma prebio Zuki zna gde je tvrdo gde ne smije mada on nigde ne smije nego telefonom tuta onoga kviska Albina Fehratovica zvani Jahjaga.

 2. Sta ce radit sada ovi iz SDA, oni su zajedno krali opstinske pare, pare naroda. Sta ce sad trgovat jes bio kriminalac alj vidis i njemu dodje kraj

 3. Mislim dace muftanaga doc na mesto nerkovo,jer je reko dace malo dase pozabavi sa tutincima jer muje nestalo para pa da nastavi gdeje nerko stao.

 4. Pocelo je pocelo i u Suljinom Tutinu. To sto se stavlja ne teret tom zastitniku najveceg kriminala ..i svega gore nabrojanog…je rezultat sprege sa VLASTIMA U TUTINU… te sprege sa Rasimovom Klikom u Srbiji…
  Narode Tutina otvorite oci, pokazite Sandzacki Karakter, protjerajte Suljinu i Rasimovu Kliku u Sicilju o njihovom trosku. Sebe necete spasiti jer zivite vec dugo u ropstvu.. pocnite misliti o buducnosti vase djece.

 5. Ove pristalice zamrznutog
  muftije kao da su drogirani svi isto pričaju,Allah da im se smiluje i vrati ih na pravi put!

 6. Netreba biti slijep pored ociju!

  Samo dve stvari:
  Ubistvo neduznog mladica i prikrivanje dokaza….
  Sverc gde se znalo kome i koliko se mora dati…..

  Otvorite oci

Comments are closed.