Ministar je pozvao goste na ručak, pa posle zajedno otišli na kahvu sa žara!

10 KOMENTARA

 1. Vjecito neuspjeli ministar bi se sladio bosanskim jelima… A sta on uradi za Bosnu…? NISTA . On ni rijeci neizusti o sramnom NEGIRANJU GENOCIDA
  U SREBRENICI i to sa najviseg nivoa u Srbiji. …
  On sada u Sandzaku uz pomoc Zukurlica i to poslije 28 godina asvaltira najlosije ulice u Evropi…
  Kad ce vec jednom narod Sandzaka razluciti ko mu je najveci dusaman.

  • Pa Rasim ne prica sa GEYOVIMA kao Muki on vise ne bira skim ce i za sta da se svadua jer mu je to jedini nacin da bude zapažen
   Vidis da ima i drugih nacina kako Ljudi dođu do zapažanja

 2. Izadji psu prljavi iz vlade. Sefica ili sef ne znamo jos sta je izjavljuje kako nad narodom kojem bi trebalo da pripadas nije pocinjen genocid. Za negaciju geocida se u nekim zamljama ide u zatvor. Hoces li psu prljavi ti koji places za ratnim zlocincima i koji ih obilazis samo da bi ti i ortaci narko dileri nastavili sa poslovima?

 3. Kasime u pravu si. Prasim je beskrupolozan, nemoralan. Ali je problem u svima nama:Zbog cega takvog idiota podrzavamo i dajemo mu glasove. Zar ne vidimo to sopstvenim ocima, ili smo mozda mnogi od nas, kao i Prasim. Da, Prasim osudi negiranje Genocida nad Bosnjacima:Pa to ni u snu. Poljubio bi Prasim guzicu genocidnom Mladicu za ministarsku pozicije.

 4. Ralja je gospodin, on zna da ugosti i pocasti musafira 🙂 neko je naucio da daje, a neko je naucio da otima i rusi. Pa neka narod sam odluci koga hoce za lidera.

  • Bog ti pomogo… Rasimu mogu da ga popuse ovi zukijevi posto vidim da se uvaljavaju Geyevima…. A što se tiče Zukorlica on je oteo sta je oteo nema vise šta u sandzaku …. zajebo nas muski nas iz dijaspore al moze samo jednom i NIKAD vise. Ralja niti ti trazi niti ti daje. A ona bradata starleta nema vere niti srama….

 5. BLAGO NAMA, KAKO SMO SLOŽNI

  OVAKO NIGDE STIĆI NEĆEMO ….

  ne zna se ko je gori . . . hoćemo oči jedni drugima da povadimo

  nije ni čudo kako smo razjedinjenji
  svak, svakoga mrzi

  ljubomora razdire iznutra pa pucaju šavovi
  a SVI STE STE ZABORAVILI NA JEDNU RIJEČ

  DUŠA,,, NE GUBI TE HAK, I SAČUVAJTE DUŠU

  TREBAT ĆE VAM

 6. Jedino se Zukurlic na najinteligentniji i najljudskiji nacin osvrno na NEGIRANJE GENOCIDA od strane genocidne Ane Brnaric. Sa ovom Anom je Ljjic u vlasti…a branio je i Seselja , a rece da bi to ponovo uradio i to placljivim glasom…
  Rasime jedes pite bosanske … a o GENOCIDU U SREBRENICI … NISTA NERECE…
  Vidjeh te na nekoj vojnoj vjezbi na Pesteru i to sa Dodikom…da to ne pripremas koaliciju sa Dodikom do Kijametskog Dana – da to ne pripremate nove zlocine i genocid u Bosni ili mozda u Sandzaku.
  Narode Sandzaka otvorite oci.

Comments are closed.