Poštovani predsjedniče, obraćam Vam se u svojstvu koordinatora liste “Vakat je” i u svojstvu privrednika i građanina a povodom Vaše otvorene podrške jednoj listi u čijem ste izbornom štabu “slavili” izborni rezultat .Osjetio sam potrebu da Vam postavim nekoliko pitanja, jer me na to obavezuju svi oni glasači koji nisu dali podršku Vašem favoritu i koalicionom partneru. Pitam Vas:- Da li ste Vi predsjednik i onih građana koji nisu podržali listu “Matica Bošnjaka”?- Zašto su funkcioneri SNS-a bili glavni agitatori na terenu I na taj način svima dali do znanja da je to VAŠA lista?- Zašto u izbornoj noći niste obišli i druge štabove?- Zašto se niste obratili građanima koji su podržali neku drugu listu u izboru za BNV?- Da li ste namjerno baš uoči izbora prebacili sredstva iz budžeta opštine Prijepolje u iznosu od 3 milona dinara Sandžak televiziji, koja nema dozvolu za emitovanje na teritoriji naše opštine?- Da li ste znali da su baš tim novcem plaćali glasove od 1000 do 3000 din?- Da li ste znali da građani nisu mogli da glasaju zato što je neko u njihovo ime već glasao?- Da li ste znali da su građani iz Divaca koji se nalaze u Nemačkoj “dali” glas vašoj listi, a da I ne znaju da su glasali?- Zašto aplaudirate kada Samir Tandir vrijeđa bošnjačke privrednike, nazivajući ih tajkunima koji gospodare gradom?- Molim da mi objasnite šta se to zamjera bošnjačkim privrednicima?- Da li to što uredno izmiruju obaveze prema državi, ili možda to što zapošljavaju ljude ne pitajući koje su vjere i političke orijentacije ili možda to što pune kako republički, tako i opštinski budžet, sa kojim novcem Vi raspolažete?- Zašto ne obilazite ili ne pozivate privrednike i ne podjelite sa njima ideje o ekonomskom razvoju opštine ili Vam nije stalo do njihovog mišljenja?- Zašto ostajete nijemi na izjave Samira Tandira u obraćanju njegovom glasačkom tijelu, kada im upućuje poruku da ostanu budni i ako bude potrebno da tri hiljade ljudi na njegov poziv dođe da brani izborni rezultat, a ja Vas pitam od koga da brani i da li je to poziv na potencijalni sukob?-Da li je naš grijeh što ne podržavamo diktaturu i jednoumlje u jednoj od dvije IZ-e (IZuS) koja je bliska Vašim koalicionim partnerima?- Da li je naš grijeh, što se suprotstavljamo ponižavanju imama (hodža) te iste IZ, koji su izloženi raznim pritiscima i ucjenama i najnižem degradiranju u svakodnevnom životu, I koji su morali fotografisanjem da dokažu za koga su glasali?
– Zašto niste došli na otvaranje džamije u Ivanju, kada ste uredno pozvani i zašto se niste udostojili da date jedno vozilo koje bi dopratilo turskog ambasadora do džamije, nego je delegacija lutala, a krenula je iz Vašeg kabineta?Imao bih još mnogo pitanja, ali cijeneći Vašu funkciju i ne zeleći da zloupotrijebim vrijeme, mislim da je ovo minimum pitanja koja bi Vam I gradjani u ovom trenutku postavili..U nadi da ćemo dobiti odgovore, srdačno Vas pozdravljam.
Ismail Ćatić

5 KOMENTARA

 1. bravo za Pismo
  Ali ti gospodine si na pogresnu adressu i coveka uputio pismo !!!!
  Ova Pitanja treba da postavis presednicima opstina Novi pazar , Tutin i sjenica

  Zar ti predsedinici (lokalna vlast)pazara,tutina,sjenice nisu podrzali Ove izdajnike (sulja,rasima)na izborima ?

  • Samir Tandir? 🙂
   a tu si lopove… sta bi sa onim trenerom sto si mu maznuo pare od kluba pa prebacijo na tetkih racun….
   A sto se tice pisma nemora da ga piše ionako radikali upravljaju gradom zato su vas i podržali….

 2. Stbarno bi veoleo da dodje mufrija na vlast da iz*ebe ova jadni narod da se iednom opamete i proteraju tu bagru u sela odakle su dosli….

 3. Zapitajte se samo zasto Sjenica i Tutin napreduju ?! Jer nemaju Samire Tandire niti Dragoljube Zindovice, vec ljude koji zele da poprave davno porusenu lijepu sliku nasih gradova. A posto ste vi toliko dobri onda to dokazite djelima u rijeci vam niko ne vjeruje obraz vasih glasaca je postao jeftin kao i same vodje. Narode opameti se mozda je stranka koju zastupate dobra al vi dobri zastupnici niste. Odvadite malo lopatom ruke su vam male.

Comments are closed.