Poštovani predsjedniče, obraćam Vam se u svojstvu koordinatora liste “Vakat je” i u svojstvu privrednika i građanina a povodom Vaše otvorene podrške jednoj listi u čijem ste izbornom štabu “slavili” izborni rezultat .Osjetio sam potrebu da Vam postavim nekoliko pitanja, jer me na to obavezuju svi oni glasači koji nisu dali podršku Vašem favoritu i koalicionom partneru. Pitam Vas:- Da li ste Vi predsjednik i onih građana koji nisu podržali listu “Matica Bošnjaka”?- Zašto su funkcioneri SNS-a bili glavni agitatori na terenu I na taj način svima dali do znanja da je to VAŠA lista?- Zašto u izbornoj noći niste obišli i druge štabove?- Zašto se niste obratili građanima koji su podržali neku drugu listu u izboru za BNV?- Da li ste namjerno baš uoči izbora prebacili sredstva iz budžeta opštine Prijepolje u iznosu od 3 milona dinara Sandžak televiziji, koja nema dozvolu za emitovanje na teritoriji naše opštine?- Da li ste znali da su baš tim novcem plaćali glasove od 1000 do 3000 din?- Da li ste znali da građani nisu mogli da glasaju zato što je neko u njihovo ime već glasao?- Da li ste znali da su građani iz Divaca koji se nalaze u Nemačkoj “dali” glas vašoj listi, a da I ne znaju da su glasali?- Zašto aplaudirate kada Samir Tandir vrijeđa bošnjačke privrednike, nazivajući ih tajkunima koji gospodare gradom?- Molim da mi objasnite šta se to zamjera bošnjačkim privrednicima?- Da li to što uredno izmiruju obaveze prema državi, ili možda to što zapošljavaju ljude ne pitajući koje su vjere i političke orijentacije ili možda to što pune kako republički, tako i opštinski budžet, sa kojim novcem Vi raspolažete?- Zašto ne obilazite ili ne pozivate privrednike i ne podjelite sa njima ideje o ekonomskom razvoju opštine ili Vam nije stalo do njihovog mišljenja?- Zašto ostajete nijemi na izjave Samira Tandira u obraćanju njegovom glasačkom tijelu, kada im upućuje poruku da ostanu budni i ako bude potrebno da tri hiljade ljudi na njegov poziv dođe da brani izborni rezultat, a ja Vas pitam od koga da brani i da li je to poziv na potencijalni sukob?-Da li je naš grijeh što ne podržavamo diktaturu i jednoumlje u jednoj od dvije IZ-e (IZuS) koja je bliska Vašim koalicionim partnerima?- Da li je naš grijeh, što se suprotstavljamo ponižavanju imama (hodža) te iste IZ, koji su izloženi raznim pritiscima i ucjenama i najnižem degradiranju u svakodnevnom životu, I koji su morali fotografisanjem da dokažu za koga su glasali?
– Zašto niste došli na otvaranje džamije u Ivanju, kada ste uredno pozvani i zašto se niste udostojili da date jedno vozilo koje bi dopratilo turskog ambasadora do džamije, nego je delegacija lutala, a krenula je iz Vašeg kabineta?Imao bih još mnogo pitanja, ali cijeneći Vašu funkciju i ne zeleći da zloupotrijebim vrijeme, mislim da je ovo minimum pitanja koja bi Vam I gradjani u ovom trenutku postavili..U nadi da ćemo dobiti odgovore, srdačno Vas pozdravljam.
Ismail Ćatić

5 KOMENTARA

 1. bravo za Pismo
  Ali ti gospodine si na pogresnu adressu i coveka uputio pismo !!!!
  Ova Pitanja treba da postavis presednicima opstina Novi pazar , Tutin i sjenica

  Zar ti predsedinici (lokalna vlast)pazara,tutina,sjenice nisu podrzali Ove izdajnike (sulja,rasima)na izborima ?

  • Samir Tandir? 🙂
   a tu si lopove… sta bi sa onim trenerom sto si mu maznuo pare od kluba pa prebacijo na tetkih racun….
   A sto se tice pisma nemora da ga piše ionako radikali upravljaju gradom zato su vas i podržali….

 2. Stbarno bi veoleo da dodje mufrija na vlast da iz*ebe ova jadni narod da se iednom opamete i proteraju tu bagru u sela odakle su dosli….

 3. Zapitajte se samo zasto Sjenica i Tutin napreduju ?! Jer nemaju Samire Tandire niti Dragoljube Zindovice, vec ljude koji zele da poprave davno porusenu lijepu sliku nasih gradova. A posto ste vi toliko dobri onda to dokazite djelima u rijeci vam niko ne vjeruje obraz vasih glasaca je postao jeftin kao i same vodje. Narode opameti se mozda je stranka koju zastupate dobra al vi dobri zastupnici niste. Odvadite malo lopatom ruke su vam male.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here