SNP “Naši” tokom večeri izlepili su nalepnice i podelili letke “Koalicija – MUFTIJA I ŠEŠELJ AGA”, kako bi se raskrinkala sramna koalicija između Vojislava Šešelja i Muftije Muarema Zukorlića.

Vojislav Šešelj je postao megafon Muftije Zukorlića za obračun sa njegovim političkim neistomišljenicima.

Vojislav Šešelj je po ko zna koji put izigrao interese srpskog naroda i stao na stranu onih koji imaju otvoreno separatističke težnje, a Muftija Zukorlić je poznat po svojim ekstremističkim stavovima i time je samo dokazao da se radi o običnom plaćeniku koji je spreman na svaku vrstu izdaje, pogotovo ako je za to dobro plaćen, kao u slučaju koalicije sa Muftijom Zukorlićem.

Flajeri su ubačeni i u hol sedišta SRS u Zemunu, kao i ispred Narodne skupštine Republike Srbije, a nalepnice su lepljene na više mesta po Beogradu.

18 KOMENTARA

  • XXX
   Vi ste poznati po hrabrosti sto zapuca una je i Turska i zapadne zemlje od vas. A Ugljesa vam je predvodnik!

 1. Ljut sam na ove bilborde !!!!!
  Časni fes ste stavili na krmecu glavu
  Časni i Velečasni AlaMufty u mladalačkom izdanju
  Ali sve ovo i ima nekog smisla 😄
  Svaki sud pojede njegova kiselina
  Tako da je ovo mera za istomisljenike i doslo je VRIJEME ( Vakat) da se zaustave ovakvi primjerci koji su GENOCIDNI I LAŽOVI VELIKIH RAZMJERA

 2. SASTALA SE CELA CERGA IZ PAZARA TERA NJEGA SU MU DANI ODBROJANI. PRASIM VICE DJELEM DJELEM U SRCU MU LJUTI MELEM A I SAVO HELEM HELEM RADU DANI ZA CIGANI.

 3. Sadaka partija nasla saveznika u pokretu “Naši” da se osveti Seselju zbog optuzbi u skupstini koje su uzdrmale fotelju vjecitom ministru

 4. Ovo sto ste napisali Seselj aga znam da ga vi tako i dozivljavate jer vi ste gori zulumcari za bosnjake nego Seselj pa ste ga iz tih razloga nazvali agom.

 5. Sram da bude ove koji ovo lepe i pisu.
  Zukorlic je jedini autenticni Bosnjacki politicar , bez licemjerstva , koji predstavlja
  Bosnjacki narod , celokupni region
  Sandzaka i sve gradzane bez obzira na nacionalnu pripadnost u Beigradu.

 6. Muftiji i sleduje ahmedija jer je on EFENDIJA (gospodin) dok za Seselja prilici fes jer je to bila univerzalna kapa turske carevine za sve nacije od Magreba pa sve do Beca.Vi prasimovici i mutovici odbacili ste kecat jer se sramite svog porijekla a najradije bi natnuli sajkace jer za vas je bitno da mozete da nekom sluzite.Seselj je za ves karakter jer brani svoju veru svoj narod dok vi jaucete i slinite za haskim zatvorenicima.

 7. Nedaj Boze da se zaostri situacija u Sandzaku sa Srbijom ala bi bilo bjezanja od ovih iz kijamet koalicije. A Ugljesa bi u svakom slucaju bio prvi kao i do sada!

 8. E podguzne muhe psa zastitnika ratnih zlocinaca…pa je li pas zastitnik ratnih zlocinaca iz kockarsko-narkomanske familije plakao da se pusti ovaj ratni zlocinac ? Je li plakao pas da je vojvoda mnogo bolestan i da se pusti? Neka vam ovkva slina upravlja razumom dako vam baci koju koskicu da je poglodjete psi…

 9. Kako se ovi muamerovi botovi “islamski” izrazavaju. Samo sebe smatraju da su na pravom putu, sve ostale zalutalim ili cak nevjernicima nazivaju, na islam se pozivaju a tako prljav jezik imaju. Prsa su im puna mrznje koja a rijeci i djela nepravde. I njihov vodja bez imalo srama govori o moralu, pravdi i pomirenju. Nigdje ajeta i hadisa u njegovim govorima. Ne pominje ih vise da nebi svojim sljedbenicima, koje je opsihrio, oci otvorio.
  ”O vjernici, dužnosti prema Allahu izvršavajte, i pravedno svjedočite! Neka vas mržnja koju prema nekim ljudima nosite nikako ne navede da nepravedni budete! Pravedni budite, to je najbliže čestitosti, i bojte se Allaha, jer Allah dobro zna ono što činite! (Ma'ideh, 8.)

  • U nasim prsima sigurno nema mjesta za mrznju. A nemozemo nazivati vjernicima one koi svakog dana otvaraju, kladionice, i kockarnice, kafane, i javne kuce, diluju drogu, reketiraju sve od reda! Dok nas Sultan otvara dzamije, vrtice, Medrese, kuhinje, fakultete, unueverzitete, kuhinje, pravi kuce siromasnima pa ja mislim da mi nijesmo za uporedit sa tim zulmcrarima.

   • Pogleda musljimancine zlukorlicevog kako sve koji nisu u spp opisa. Samo 70-tak posto bosnjaka. Jesi bot al mlogo je i za bota. Kazes nema mrznje a? Pa procitaj futo futni sta si napisao. Pa kokoska je pametnija od tebe.
    Nije vas sultan nista pravio, pravio je narod, muslimani koji su svojih donacija, radom i trudom sve to napravili a vas zultan je sve to prisvojio i u licni imovinu upisao. Pa nije prodo imanje u Orlje pa pravio vakufe!

 10. A sad ko Rasim I Suljo nebi u koaliciju sa Seseljom da je na vlasti…ma daj molim vas.Kada je Vucic prvi put dolazi kod muftije 2011 godine ovi isti mediji su ga optuzila da je cetnik,izdajica Ili sta ja znam a cim je SNS doso na vlast sledece godine nama mu je I Rasim I Suljo potrcali u zagrljaj.Manje se svadajte oko politicara a vise zivite u ljubavi I zajednici jer politika ti je kurva velika.Maksuz selam za Sandzak iz Bosne.

Comments are closed.