U pauzi današnje sjednice Skupštine Grada Novog Pazara došlo je do incidenata koji su izazvali aktivisti Stranke pravde i pomirenja i upošljenici Islamske zajednice u Srbiji koji su organizovano dovedeni na skupštinsko zasjedanje s očigledanom namjerom da se izazovu incidenti i krvoproliće.Kako Sandžačke novine saznaju, aktiviste SPP-a predvodio je Usame, sin lidera ove stranke Muamera Zukorlića.Među aktivistima su se mogli primjetiti i pojedini imami koji su poznati kao protagonisti politike SPP-a u džamijama i na hutbama.
U ovoj skupini bilo je nekoliko građana koji su u čudu posmatrali šta se dešava, odnosno kako aktivisti SPP-a prijete odbornicima i funkcionerima Grada i pokušavaju da ih napadnu.U jednom monentu odbornik Jahja Fehratović, shvativši šta se dešava i da se njihova predstava otrgla kontroli, pokušao je da razdvoji svoje aktiviste riječima: “Ovamo naši , tamo njihovi”, na šta je jedan izmanipulisani građanin uzvratio: “Pa svi smo mi naši”, no, Fehratović mu je odgovorio: “Ne, ne, ne nismo svi naši”.
U toj rečenici sadržana je sva licemjernost navodne politike pomirenja Muamera Zukorlića, koja se očito sprovodi samo prema srpskom režimu i onima koji su odgovorni za zločine nad Bošnjacima.Zbog čega efendije i Zukorlić u Sandžaku sprovode politiku bratoubilačkog sukoba? Po čijem nalogu?

26 KOMENTARA

 1. Do skoro sam podrzavala Zukorlica ali neverovatno je da covek nema granicu glupostima koje radi on i njegovi pajtasi!!! Treba da ga bude sramota jedino on remeti odnose medju ljudima u Np!!! Zalosno jako zalosno!!!🤮🤮

 2. Da li je ovo Zukorlicu cilj, da napravi incidente, da li treba neko da pogine kako bi on dosao silom na vlast, Dragi Zukorlicu svatite da ste krenuli pogresnim putem trebali ste ostati u Dzamiju gde vam je i bilo mesto a ne u politici.

 3. Cujem komentar otet telefon Feticu, i treba da mu se otme neka ide u Rozaje neka snima dosao je u Pazar da pravi probleme.

 4. Bas su seljacki baljovi navikli da se ubijaju za metar zemlje medje i medjice a pazarci jos vece baljovine sto su dopustili takvim seljoberima da im udju u grad …ocaj je sve pokrao sro se pokrasti moze u IZ e kad vise nije inalo sta on baci ferhadiju i ode sa vucicem rame uz rame …njegov pogled govori sve posmukao je do koske rodjenog bi brata zajebao a ne narod

 5. Ovo je zalosno stvarno. Umesto da miri narod on pravi sve gore svadje. Umesto da ide po islamu on ide protiv njega. Davno su rekli “hodzu slusaj a ne radi sta on radi”. Ovo je samo jos jedan dokaz te stare izreke!

 6. E seme vam se zatrlo licemerno i prokleti bili. Pa gledali smo uzivo kako onaj jadnik iz Kulturnog centra radi plate ispunjava nalog da laje…onaj pas je izazvao incident i posle ste ukrali i telefon novinaru. Psi lazljivi seme vam se zatrlo .

 7. Fotelja je čudo sve je to biznis po svaku cenu hoće da se p arkiraju u fotelje kako pomirenje kakvi bakraci

 8. Tesko ovom narodu.Ne mogu da krivim nikoga posebno ili da odvojim.Otprilike je to sve na isto lideri vode stranke i ova udruzenja i preko svojih clanova i aktivista sporvode po meni direktive i instrukcije iz Beograda.A narod ko narod zaslepljen ideologijom ili licnom koristi to ne primecuje ili nece da primeti.A sto nam ode iz Sandzaka mladost da rinta i grbaci po svijetu nikom nista. Zavrsio fakultet i sta ce naterala ga muka da radi gradjeviski posao po evropi da prezivi. A mi hocemo oci da povadimo jedan drugom.Nema vise ovde podela Gradjanin – Seljak..svi smo u istom loncu zapamtite.

 9. Profesionalni lopovi,uvezbana ekipa
  Ovo su naslednici i ucenici rasima ljajica
  Glasajmo za njih oni ce najbolje da nas kradu i da nam otimaju i da se ponose time a mi cemo da ih branimo kao ovo sto veceras pokusavaju pojedinci

 10. Oni su prodali groblje u gazilar ja sam svedok nek me pozovu ja cu da svedocim kome su prodali i za koliko.

 11. Tesko nama obicnim gradjanima, kako god Pazarcima jer sam isti starosedeoc 400godina porodica,a i braci Dosljacima ili kako se zargonski provlaci Seljacima. Ovaj Monstrum nezna se sta je!!! Detinstvo nije imao sigurno, sve je preskocio tj: upao je u sistem Masona ili Alah dragi zna cega gorek ako ima. Cuo sam da u Pazaru ima: Dilera,Ubica,Lopova,Ledera,Kurvi itd. Ovo je gore od svega navedenog, za rad svojeg hira i oholosti ili nagovora sluzbe njemu poznate za koju sluzi,hoce da krv prospe na nas bracu u 3 ulice zivimo tj: prezivljavamo. Svako se sa svakim relativno zna iz svakodnevniga zivota,za rad Monstruma Sizofrenicarskog treba da se ubijemo. I to da vas Jahja i Muratovic, Sacirovic i ta klapa pali. Stanite braco kucnite se mi smo Muslimani a oni verujte da nisu rade za sluzbe sigurno. Po 5 plata imaju sve su privatizovali u njihovu korist,tesko nama ko nas zavadjinje saka jada koja nit je rodjena u Pazaru, niti pripada Pazaru. Mi imamo dostojanstvo i nas lijepi grad,gde smo ukopali najblize koi su se vecinom i borili za njega, nemojte da vas Monstrum sa svoih 50 istih ljudi, manipulira i stavlja u Rov na brata sestru svoju. Ovim sto radi tj:silom samo je sebe oduzeo nikako dobio, jer svi znamo Alah dragi silu ne voli. Ovaj Mason radi protiv Alaha braco i sestre znam tako mi Uzvisenog Alaha koje je ljude popljacko i unistio Ugasio. Znajte da je rijec o coveku koi vas Laze i sve bi vam oteo samo ako dodje na vlast. Kuce Zene Posede ama sve sto je za njega interesantno. Halalite svi koi su se nasli povredjeni ili se neslazu sa ovim Komentarom. Alah dragi da nam dadne sta je najbolje za nas. AMIN

 12. Bivsi Muftija sto se prokurvo on je zlo za nas narod. Nema tu ni M od Muslimana, smecar Izraelski…

 13. Zukorlic je mason saradjuje sa vatikanom…molim Allaha da ga vise nikad u zivotu ne vidimo…doveli svoju hrpu seljaka prekrivenih balegama….nije im dovoljno sto su srusili dzamiju kojaje bila kao neki dokaz da je ovde odavno imalo muslimana….a kakvo je to ime Usame poserem mu se u ime…sramota bi me bilo imena

Comments are closed.