Prijepolje – Izbori za mesne zajednice u Prijepolju protiču u skladu sa zakonom, a izlaznost na tri uzorkovana mesta u 17 časova bila je veoma niska.

,, U Ivanju je izlaznost u 17 časova bila 23%, Prijepolje grad 17,8% i Taševo 28,9%. Nisu zabeležene veće nepravilnosti i mogu da kažem da se izbori odvijaju u skladu sa zakonom” kazala je predsednica Izborne komisije Ana Pejović za GZS.
Beganović: Tražio sam da pošalju policiju
Bahrija Beganović tražio je večeras od predsednnice Izborne komisije Ane Pejović da interveniše zbog brojnih nepravilnosti i pritiska na birače, koje kako tvrdi sprovodi Samir Tandir sa grupom od 15 ljudi.
,,Bio sam očevidac u Vakufu gde je njih 15 na čelu sa Tandirom stajalo na vratima biračkog mesta i maltretiralo ljude tražeći da glasaju za njih i dajući im brojeve. Ovo je neviđeno nešto u Prijepolju do sada. Zamislite kada su ljudima grebali kola iz osvete ako ne glasaju. Mnogi će završiti u zatvoru, od nadzornih organa pa do onih koji prodaju diplome i lične karte za Nemačku, sve se zna,” ogorčeno tvrdi Beganivić.
Međutim, Pejović kaže da je zatražila policijsku patrolu ali da oni nisu ustanovili kršenje javnog reda i mira.
,,Tačno je da su se žalili jedni na druge, ali niko nije bio bliže od 50 metara od biračkog mesta, i nije tačno da su stajali na vratima. Pozvala sam patrolu da reaguje i oni su to učinili u dva navrata,” tvrdi Pejović.

3 KOMENTARA

  1. To Lutka,poceo si ne posustaj dok govnima ne stanas na kraj,sta ce nama hodze i popovi u politici carsija vise nema smisao carsija kada je sve go lopov i haraclija vise se Prijepolje ni ne prepoznaje od lopova,samo napred sledece izbore glasam tebe!!

Comments are closed.