Veliki požar koji je danas zahvatio više stanova u zgradi “Bor” u Novom Pazaru odneo je dva života a više od dvadeset ljudi zatražilo je lekarsku pomoć
Kada su vatrogasci uspeli da lokalizuju a zatim i ugase vatru, seli su da se odmore na stepeništu pored zgrade.Njima je prišao jedan novopazarac koji im je doneo vodu i kroasane da se malo okrepe. Njegov gest primetili su okupljeni građani.- Svaka čast vatrogascima koji su hrabro ušli u zapaljene stanove, evakuisali stanare i gasili vatru.
Gest našeg sugrađanina, koji im je kupio flaširanu vodu i kroasane je za svaku pohvalu. On je svetla tačka u ovoj velikoj tragediji, kazala je Zaka Krkmišević iz ulice u kojok se nalazi zgrada koju je zahvatio požar.
Kako Informer saznaje, radi se o Elvedinu Biševcu, novopazarskom krojaču.- Na licu mu se videlo da ga je pogodila ova tragedija i želeo je da na ovaj način ukaže zahvalnost vatrogascima koji su, iako loše opremljeni, dali svoj maksimum, kaže Zaka.

3 KOMENTARA

  1. Da su vatrogasci bili malo brzi i spremniji, mogla je biti sprecena ova nesreca, ocigledno je da su slabo obuceni i nespremni za ovakve situacije !

  2. Ne lupajti si stručan oni su dali sve od sebe ali očigledna jw da se dočara druga igra kako bi sada svoje pogutne muhe zaposlili ljudski životi ih nisu pogodili ostavke

Comments are closed.