„Nikada nikoga nismo kažnjavali, radimo tamo gdje su se stekli uslovi, gdje imamo kompletnu dokumentaciju i dozvolu. Za preko 60 uica u gradu smo potpisali ugovore. Ne ulažemo samo u putnu infrastrukturu, već i u svim oblastima.

Očekujemo otvaranje urgentnog bloka, koji će koristiti ne samo Novopazarcima, već i stanovnicima svih okolnih gradova. Radimo oko Opšte bolnice. Ulažemo u sport, atletski stadion, sportko-rekreativni centar su mjesta gde se mladi okupljaju u velikom broju. Počinje festival sevdaha. Lako je njima neki nadri inženjeri sa kamerom obilaze naselja i pričaju, ali mi radimo i djela su najbolji dokaz. Mi smo uvjek otvoreni za konstruktivne predloge. Pozivam građane da se za sve informacije obrate nama, kao što radi i veliki broj njih, kji se svakodnevno raspituju u gradskoj upravi kada i koji radovi će se raditi u narednom periodu“, rekao je Hasnaović.

U novopazarskom naselju Bukreš radi se i na sanaciji makadamskog puta od Biserovačke prema Vojnićima sa izradom vodovodnih kanala i propusta, gde se postavljaju betonske cevi. Nakon ovih radova održavanje će biti olakšano, jer je nakon svake kiše voda je odnosila put. Meštani kažu da će ovi radovi biti značajni i za celo naselje.

Hasanović dodaje da se ovih dana na uređenju radi u Dubrovačkoj 405 ulici, u Svojboru, radi se na parternom uređenju dečijeg igrališta na atletskom stadionu i oko hotela, krakovi ulice ruđera Boškovića, Murska ulica, biće sređen plato iza strae lučne zgrade, a u planu je dase radi i raskrsnica kod bolnica. Hasanović kaže da će ovih dana i JKP “Vodovod i kanalizacija” raditi na rekonstrukciji vodovodne mreže.