Fudbaler zonaša iz Gornneg Milanovca N. Dj. uputio je preteće poruke uvredljive sadržine ekipi Jošanice na njihovoj oficijalnoj stranici.

On je poslao poruku sa uvredljivom sadržinom na nacionalnoj i verskoj osnovi i time potvrdio da FK Takovo stoji iza napada na predhodnoj utakmici u Markovici u kojoj su kamenovani igrači Jošanice i snimatelj Regionalne televizije Novi Pazar. Jošanica sprema tužbe protiv igrača i kluba iz G. Milanovca.

5 KOMENTARA

  1. Hitno da reaguje FSS i tuzilastvo, da se ispitaju sve okolnosti a podneti tuzbu i protiv fk Takovo, obavestiti UEFU o ovim prljavim rabotama

    • Hahah cim neko iznese istinu vi napadate i pokrecete neke tuzbe…trazite Takovo krivca u svakom sranju koje vam se desilo. Prestanite da pronalazite prevarante u drugim klubovima vec pogledate sebe neznalice fudbala!

      • Hajde baljove seljacki ne laj i ne jedi vnago, u orlje pa komentarisi seljacke teme

  2. Pusti Josho te baljove seljacke iz Milanovca. Vi ste za nijih fudbal izmislili. Kad je Takovo bio ozbiljan klub da im sada neshto smeta. Da su bolji pobedili bi u onoj utakmici kod kuce i sada bi usli u trecu ligu ovako mogu samo da kifcu i laju preko medija. Napred Josho. Slavice se titula Josha opet shampion..

  3. Evo sta je zasluga ,,,,praseta ljica,,,,pa i posteni u srbiji stradaju zbog njega i njegove politike u svemu pa i u fudbalu,zbog tog haram goveceta smo svugdje omrazeni,a to ova cetnicka bagra jedva ceka da iskoristi za svoj nacionalizam.,,,sto pre treba pazarski sport odvojiti od sdp,,,i sda ,,,jer od te bagre samo ispasta pazarski sport ,pa i fudbal u najvecoj mjeri..

Comments are closed.